| twilightt a întrebat:

Are cineva un pui de pekinez care sa il dea gratis? va rog mult de tot sunt din constanta sim mias dorii mult unul.

12 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Daca nu iti permiti sa platesti pentru caine, oare iti permiti bani pe mancare, vaccinuri, jucarii etc?
Sa te trezesti dimineata sa il duci afara, sa stai cu el cate o jumate de ora pe putin afara sa se joace?
De ce neaparat unul de rasa si nu un maidanez?
Aiurea rau.

| Atotstiutorul a răspuns:

Da am eu! dar ai peste 18 ani? ca nu il dau fara contract! adica nu ti-l dau asa simplu cainele trebuie sa manace, sa ii faca cineva vaccinele, toate asta la zi. iar daca nu le faci eu iti iau tot ce ai tu de valoare te dau in judecata pe tine si pe parintii tai de nu o sa mai vrei caine.
deci daca cineva poate semna actele pentru primirea catelului eu ti-l dau cu cea mai mare placere

| twilightt explică (pentru Atotstiutorul):

Dar cati centimetri are imi spui? te rog mult?

E micut e pui! are 2 luni!

E fata sau baiat? la ce lungime ajunge? te rog zi-mi!

E fata! alte detalii despre rasa in sine cauta pe internet! daca il vrei contacteaza-ma, dar nu inainte de a vb cu parintii tai pentru semnarea contractului! mergem la un notar din cta si stabiim acolo!

Bun deci il vrei? ai vorbit cu parintii tai?

Esti cam indiscreta!

Ce sa zic asa sunteu ce daca?

| caminulanimalelor a răspuns:

Te-as putea ajuta eu, sa-ti postez cererea pe site-ul www.caminul-animalelor.blogspot.com Poti intra pe site, la rubrica CERERI ADOPTII si sa postezi un comentariu sau sa trimiti un mail cu cererea ta.