| HelpMePlss a întrebat:

As avea nevoie de niste metode in care sa-mi conving parintii mai exact tatal ca sa-mi cumpere un bichon, si as dori ca in special cei care si-au convins parintii sa va cumpere un anumit animal sa-mi spuna si mie metodele pe care le-au aplicat, dar si ceilalti, a si vreau cat mai multe raspunsuri, pentru ca am inceput sa ador aceasta rasa si mi s-a pus pata pe ea si acum vreau sa-mi cumpar, situatie financiara buna am deci cu banii nu sunt o problema, si in rest daca mai aveti diferite sfaturi pentru bichoni, pentru ca nu am mai avut animale pana acum decat pesti:-lcare i-a fost o obsesie a tatalui meu insa de alte animale nu vrea sa auda abia daca pot sa-i vorbesc pentru al convinge de asta mi-as dori diferite metode, dar nu as vrea sa aud raspunsuri de genul in care sa aduc catelul in casa ca dupa aia il va da afara si ma va certa rau de tot.Astept raspunsuri.

13 răspunsuri:
| คиค a răspuns:

Spune-i ca te-ai plictisit sa stai toata ziua ziua singurica, si vei avea mare grija de el... Vorbeste-i mult despre rasa, spune-i inspecial ca :NU NAPARLESC, SUNT FOATRE MANIERATI, NU SUNT MARI, si pune ca imagine la telefon, la calculator o poza cu un bichonel dragut, asa cum sunt toti bichonii. La mine a functionat... dar eu am 13 ani, si tata era de acord, insa mama nu, am facut tot ce ti-am scris mai sus, insa de curand o prietena buna de-a iei si-a cumparat o canisha pe care o adorlove struck, i-a povestit mamei de fapul ca e minunat sa ai un catel, si ca nu face mizerie, si ca in 2 zile s-a invatat sa faca nevoile afara, si asa am convins-o pe mama, iar acum toti 3 ne dorim un catel. Am vorbit cu parintii mei, si am stabilt ca la vara sa ne cumparam un bichon frise.

Iti urez mult noroc!
Sti cum e sa nu te inteleaga cineva din acest punct de vedere.winking

| คиค a răspuns:

Spune-mi si mie daca a functionat, te rog.
Si daca nu functioneaza... mai am metodelaughing

| ViVi a răspuns:

Daca stai la bloc iti poti lua un caine micut de apartament... Ce-i drept ai multe responsabilitati cu el pana ajunge sa creasca...\
vb cu ei politicos si cu bun simt nu te certi cu ei ca dupa aia dimpotriva nu iti mai iau.eu tot timpul am convinso pe mama sa imi ia ceva bine la limita de exemplu broasca testoasa care o am de 2 ani love struck am rugato frumos am spus ca am grija am spus ca ma simt ca si singura in camera si vreau sa stea un animalut cu mine love struck si a inteles totul cu bun simt si seriozitate si sa ai grija de catel love struck

o seara buna

| Irina a răspuns:

Eu mi-am cumparat un Si-Tzu si i-am pus in fata faptului implinit pentru ca nu erau de acord sub nico forma. am motivat ca l-am primit cadou. Dar nu te sfatuiesc sa faci la fel.

| a2 a răspuns:

Eu una cand am vrut ca mama sa imi cumpere o pisica punea poze cu pisici si pe frigiderrolling on the floor... asa am facut si cand am vrut sa imi cumpere o colectie pe cd-uri a lui MJ oh go on dar daca tatal tau e mai sever nu ar trebui sa i faci asa ceva pentru a nu se supara... cel mai bine este sa il faci sa vada ca merti acel catelwinking

| Gexu a răspuns:

M-ai ai 5 ani sa-ti dea voie? un bichon e 200 de eurooh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara si gata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost in aceeasi situatie dupa ce mi-a furat cainele. Tata nu mai vroia sa luam altul si i'am spus lu' mama sa il convinga. A vb mama cu el si i'a spus ca si'ar dori un caine ca sa nu se simta singura cand suntem noi plecati.Intr'un final l'am obtinut.Acum o luna imi doream inca un caine, un shih-tzu si tata nu a fost de'acord, insa mama da. L'am cumparat si am venit cu el acasa. A comentat el cat a comentat dar s-a obisnuit cu ideea.Deci procedeaza cum crezi ca e mai bine. Poti sa il cumperi si gata ca de dat sigur nu o sa il dea avand in vedere ca costa destul de mult.

Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi si eu vreau un caine.am incercat toate metodelestraight face 10 pe linie la scoala dar tot nu a functionatstraight faceso what? am pus poze cu un shih-tzu peste tot in casa si parca nu la observacrying asa is parintii. ce sa le faci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De Mos Nicolae si eu am vrut un catel si le-am spus parintilor ca nu mai vreau altceva si am primit catelul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ea si incepe sa plingi in fata lui dar sa nu te opresti din plins apoi toata ziua cind el osatevada sa fii trista daca te va intreba ce s-a intamplat sa ii spui ca vreai catelul si asa cciteva zile dearind
BAFTA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa iti convingi macar unul dintre parinti si vorbind impreuna poate se vor indura de tine insa pana atunci fi fata cuminte pentru a avea merite speciale sau daca esti mai rebelea dai banii unei prietene care sa ''ti-l faca cadou'' si gata.

| diaan a răspuns:

Vii cu el acasa si gata! happy