Nu cred ca e o idee buna chiar daca noua ne pare ca acesta s-a adaptat pentru un caine e un chin,in primul rand tempperatura ditr-un apartament,mai ales vara nu e cea mai buna pentru un husky,in al doilea rand sa-l scoti afara,in strada, cu lesa, de 2-3 ori de zi e prea putin pentru un caine, el are nevoie de mulota miscare si efort altfel muschii sai risca sa se atrofieze.
Cainele husky este o rasa destul de mare.intr-un apartament cu 3 camere, se poate adapta bine doar daca il veti scoate afara la plimbari zilnic, de 3-4 ori sau daca aveti timp, chiar de mai multe ori.husky este o rasa jucausa, si i place sa fie in centru atentiei si sa fie iubit.este si foarte destept.bafta! funda?
S-ar putea adapta, daca il tii la bloc de mic(pui).Si daca il scoti de mai multe ori pe zi afara. Funda?
Nu prea merge un caine la apartament. Depinde si de marimea apartamentului. Daca il plimbi in fiecare zi in aer liber si ai rabdare sa cureti dupa el atunci da .
Eu am husky si are 8 ani :X. Eu am apartament 4 camere si s-a adaptat foarte bine. Il scot in fiecare zi de 2-3 ori la plimbare. Dimineata pe la 7-8 apoi seara la 6-7. (Vara il scot si pe la 9-10)
Husky sunt niste caini care iubesc mereu sa faca efort, intr-un apartament ii va fi cam dificil sa se adapteze. In apartament il vei chinui mai mult