| Angelo29 a întrebat:

As doi sa imi cumpar un caine husky.Se poate adapta la apartament(3 camere). Astept parerile voastre. FUNDA

Răspuns Câştigător
| felicia1998 a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna chiar daca noua ne pare ca acesta s-a adaptat pentru un caine e un chin,in primul rand tempperatura ditr-un apartament,mai ales vara nu e cea mai buna pentru un husky,in al doilea rand sa-l scoti afara,in strada, cu lesa, de 2-3 ori de zi e prea putin pentru un caine, el are nevoie de mulota miscare si efort altfel muschii sai risca sa se atrofieze.

5 răspunsuri:
| bibiiiy a răspuns:

Cainele husky este o rasa destul de mare.intr-un apartament cu 3 camere, se poate adapta bine doar daca il veti scoate afara la plimbari zilnic, de 3-4 ori sau daca aveti timp, chiar de mai multe ori.husky este o rasa jucausa, si i place sa fie in centru atentiei si sa fie iubit.este si foarte destept.bafta! funda?

| AndreeaDeea14 a răspuns:

S-ar putea adapta, daca il tii la bloc de mic(pui).Si daca il scoti de mai multe ori pe zi afara. Funda?big grin

| Patry908 a răspuns:

Nu prea merge un caine la apartament. Depinde si de marimea apartamentului. Daca il plimbi in fiecare zi in aer liber si ai rabdare sa cureti dupa el atunci da laughing.

| BodyFleci a răspuns:

Eu am husky si are 8 ani :X. Eu am apartament 4 camere si s-a adaptat foarte bine. Il scot in fiecare zi de 2-3 ori la plimbare. Dimineata pe la 7-8 apoi seara la 6-7. (Vara il scot si pe la 9-10)

| Bulgari_Radu_1995 a răspuns:

Husky sunt niste caini care iubesc mereu sa faca efort, intr-un apartament ii va fi cam dificil sa se adapteze. In apartament il vei chinui mai mult