Nu ma pot considera expert. Daaar pot sa imi dau cu părerea pentru ca am si am avut caini.Deci,chestia cu masculul ar putea fi din cauza ca e necastrat(asta ar fi cel mai logic)poate simte femele in calduri prin preajma (atunci masculi fac ca nebuni) iar despre catea continua sa o plimbi.Nu te lasa. Daca ti-e frica de muscaturi poti sa i pui botnita
Am avut multi caini, diferite rase, pechinez (metis fata si baiat), bichon(fata) si ciobanesc german ( metis baiat, il am si in prezent, Bruno ) si el cand il scot din pe afara se duce pe la caini, la unii latra (nu conteaza ca sunt femele sau masculi el latra) si la altii nu ( la fel, nu conteaza) nici eu nu inteleg de ce. Este cat de cat dresat de mine si pot sa spun ca am facut o traba bunicica stie si cateva lucruri si eu consider ca asa este firea lui ca si in cazul cainelui tau mascul, iar catelusa cred ca s-a invatat cu fratele ei si nu prea agreeaza alti caini, trebuia (cred) sa o scotii mai de "tanara" macar putin pe afara. Nu stiu daca te-am ajutat ar macar mi-am spus parerea