Ai putea scrie numele tau scris pe invers sau ceva de genu : "denidenusadenisuka"
Te rog sa-mi dai fundita, pentru ca acestea sunt simple de retinut si greu de ghicit
Papa
Pwp
Pai si ce ai vrea sa spunem parolele de la mess acum? Iti dai seama ca lucrul asta este strict confidential! Trebuie sa o stii numai tu si sa fie cat mai complexa! ca sa nu ramai fara ea!
Eu folosesc o parola din literecifre si caractere speciale (>!@#$%^$#) daca folosesti o astfel de parola foarte greu sa iti fie sparta/ghicita
Pai eu am avut parole precum: ma enervezi, sternocloidomastoidian, hahaha, bye bye... sper ca te-am ajutat
De exemplu 1 parola ca asta a r fi buna:muraturinimeni nu a r incerca aceasta parola sau SUNCA mancare gandeste-te si uti am dat un exemplu si te rog sa nu l intelegi a fi banal. mi am zis opinia parola nu prea conteaza ca nu ti o vede nimeni
Zi-mi tu parola ta intai si ti-o spun si eu pe a mea... sa-mi spui si id-ul, ok?
D'oooh
Uyte...inkearka asa...nimeni nu ti'o va ghicy vreodata.password: q1w2e3r4t5y6u7i8o9p0a1s2d3f4g5h6j7k9l0
As dori sa pun o parola la mes cu 32 de caractere si sa aiba multe litere si un nume