| Alecss_2047 a întrebat:

As dori sa-mi achizitionez o chinchilla...m-ar interesa sa stiu cum se comporta, dar nu de site-uri. Cei care au cred ca ar putea sa-mi descrie cel mai bine.
Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| BiancaAlecsandra a răspuns:

Buna tatal meu se ocupa da cresterea lor asa ca am invatat despre ele.chinchilele sunt animalute active mai mult seara dar chiar si atunci sunt foarte jucause si iubitoare. UITE CEVA DESPRE INGRIJIREA LOR. exista furaj special pe care las recomanda sal amesteci cu catva porumb, grau, sti tu cereale. trebuie hranita o data pe zi cu o canuta de furaj cu cereale(obtional cerealele) trebuie sa aiba apa curata in adapatori pe care ti le recomand caci daca ii pui apa in bol ar putea sa intre in apa si sa raceasca. daca te intrebi,, atunci cum se spala " afla ca ele se spala intr-un bol cu nisip fin special amestecat obtional cu pudra de talc pus la dispoziti zilnic.blana trebuie periata zilnic.dai frute si legume dar cu moderatie la fel si cerealele trebuie puse 1 cana de cereale la 7 de furaj. stafide cate 2-3 pe zi. ofera-i din cand in cand fan dar ai grija la lucerna ea trebuie evitata.cat despre cusca trebuie sa fie inalta si spatioasa pereti si tavan din plasa si podea de tabla cu sternut de rumegus sau ziare rupte care trebuie schimbat o data pe saptamana.in cusa ar fi bina sa aiba agatata o bucata de lemn pe care sa o roada ca sa i se toceasca dintii.sa ii dai daca vrei poti sai dai carton de la hartia igienica si va fi incantata dar ti-as sugera sa ii iei o roata sau daca nu vrei sa ii dai drumul prin casa sa faca miscare pentru a nu aparea probleme de sanatate. temperatura nu trebuie sa fie mai mare de 26-27 grade cea mai potrivita este intre 20-25 grade.
Mult norocwinking

| Alecss_2047 explică (pentru BiancaAlecsandra):

Merci mult...am un perus...dar imi doresc un animal mult mai activ si afectuos..caine mama nu ar tine in casa acum ramane de vazut daca o voi convinge cu chinchilla

Răspuns utilizator avertizat
| Alecss_2047 explică (pentru Blossomis):

Era mascul sau femela?

Răspuns utilizator avertizat
| BiancaAlecsandra a răspuns (pentru Alecss_2047):

E afectuos daca te porti frumos.eu pe langa celelalte 200 tin una in casa si e ff afectuasa caci ma purtam foarte bine cu ea.nu trebuie sa tipi la ea sa nu o lovesti. sa o mangai si sa vb incet cu ea.

7 răspunsuri:

Buna tatal meu se ocupa da cresterea lor asa ca am invatat despre ele.chinchilele sunt animalute active mai mult seara dar chiar si atunci sunt foarte jucause si iubitoare. UITE CEVA DESPRE INGRIJIREA LOR. exista furaj special pe care las recomanda sal amesteci cu catva porumb, grau, sti tu cereale. trebuie hranita o data pe zi cu o canuta de furaj cu cereale(obtional cerealele) trebuie sa aiba apa curata in adapatori pe care ti le recomand caci daca ii pui apa in bol ar putea sa intre in apa si sa raceasca. daca te intrebi,, atunci cum se spala " afla ca ele se spala intr-un bol cu nisip fin special amestecat obtional cu pudra de talc pus la dispoziti zilnic.blana trebuie periata zilnic.dai frute si legume dar cu moderatie la fel si cerealele trebuie puse 1 cana de cereale la 7 de furaj. stafide cate 2-3 pe zi. ofera-i din cand in cand fan dar ai grija la lucerna ea trebuie evitata.cat despre cusca trebuie sa fie inalta si spatioasa pereti si tavan din plasa si podea de tabla cu sternut de rumegus sau ziare rupte care trebuie schimbat o data pe saptamana.in cusa ar fi bina sa aiba agatata o bucata de lemn pe care sa o roada ca sa i se toceasca dintii. daca vrei poti sai dai carton de la hartia igienica si va fi incantata dar ti-as sugera sa ii iei o roata sau daca nu vrei sa i-o cumperi poti sa ii dai drumul prin casa sa faca miscare pentru a nu aparea probleme de sanatate. temperatura nu trebuie sa fie mai mare de 26-27 grade cea mai potrivita este intre 20-25 grade.
Mult norocwinking

Am vrut sa scriu acolo ca daca nu vrei sa ii cumperi roata poti sai dai drumul prin casa