| BunaAll a întrebat:

As dori sa-mi i-au o pisica. Dar maica-mea nu e de acord. Nu-i plac animalele de companie. Spune ca o sa revina doar ei responsabilitatea. Plus ca ii e frica ca o zgarie pisica cand nu se astepta. Eu as face tot ce imi sta in putinta sa ma job cu ea si sa fac curat dupa. Chiar imi place sa fac curat. Maica-mea nu si nu, ca nu e sanatos pentru noi, miroase urat in casa permanent...are tot felul de scuze pe care eu le consider ridicole. Cum s-o fac s-o conving?

Răspuns Câştigător
| Samariteanul a răspuns:

Cauta pe Youtube canalul INFORMATIV :''Atentie cad mere'' si vezi ca are un videoclip special facut pentru situatia ta. Sper sa te ajute sa o convingi pe mama ta! Noapte buna

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

O pisica sauun caine nu este pentru apartement, cuatat mai putin ca "joaca pentru copii".
Le trebuie spatiu de miscare, nu le poti tine intr-o cusca in coltulk debarelei sau pe balcon. Ca urmare, vor umbla peste tot, mai ales cand nu este nimeni acasa. Pisicile se plimba si pe mobiliar, candelabru, se joaca cu soarecele (mouse-ul) calculatorului, gusta din mancare, etc. Mai mult, lasa dupa ele scame de par peste tot care, daca-ti ajungin plamani, pot provoca boli grave pa viata, chiar si cancer.

Mai bine ia-ti un hamster sau un papagal, care se tin in colivie, controlat.

| Adry05 a răspuns:

Eu am avut pisica si nu miroase absolut nimic. Par nu mi-a lasat in casa deloc, eventual daca lasa e doar o perioada pe an cand li se schimba si lor parul. In rest, iti zic mai mult par gaseam de la mine si mama decat de la pisica. laughing Curat trebuie sa-i faci doar in litiera si aia poti sa-i faci si la 2-3 zile cand duci si gunoiul ca daca il scoti de acolo, din nisip, miroase.
E chiar super usor cu pisica.

| Freya1 a răspuns:

Sti deocamdata ea decide in casa asa ca nu stiu daca ai sanse.Am 22 de ani si de cand ma stiu incerc sa o conving sa ma lase sa tin un catel laughing si da nu am nici azi decat la tara

| GPA a răspuns:

Îți vei asuma toate responsabilitățile fata de animal. Spune-i mamei tale acest lucru si-ti va cumpăra.