| Babushka a întrebat:

As dori sa-mi i-au un caine dar nu stiu ce sex sa fie eu as vrea fata, dar ma gandesc ca o sa ii vina ciclu si va trebui sa o castrez. Care credeti ca e mai favorabil fata sau baiatul?

11 răspunsuri:
| andre2726 a răspuns:

Scuze ca te contrazic dar catelele nu se castreaza se sterilizeaza
iar dupa mine cred ca ar fi mai convenabil in cazul in care nu vri sa aiba pui iti recomand sa iti iei un caine
p. s. nu am vrut sa par rea

| Emena a răspuns:

Mai bine ti-ai lua baiat, pentru ca la fete e mai greu cu ciclu.si din cate am inteles, dureaza destul de mult ciclul.acum depinde de tine.

| lly a răspuns:

Baiatul, normal

| Babushka explică:

Da am gresit se sterilizeaza big grin

| amage a răspuns:

Eu iti recomand fata. E mai credincioasa decat un baiat. El pleaca si uita de stapan ( stii tu, cand se duce la fetelaughing ). Eu am fata iar cu ciclul, daca iti pui un mic tamponel nu pateaza,).

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Mai bine ti-ai cumpara o carte de gramatica, apoi una de anatomie.

NOname
| NOname a răspuns:

Eu mi-as lua un mascul. Succes!winking

| andreeadragutza22 a răspuns:

Pay eu as spune sa iei cainele baiat asa cred eu dai fundita?

| Babushka explică:

Te-a bagat cineva in seama The Epic Fail Guy? mai bine taci sau nu ai alta treaba?

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Din moment ce pui intrebarea vrei si un raspuns. Te rog sa ai grija cum vorbesti.

| Emeraude a răspuns:

Depinde si cu ce scop vrei sa iei cainele, de ex, eu daca mi-as lua unul de paza, as prefera un baiat, dar cum am catel de companie, am ales fetita. Ciclul dureaza in jur de 3 saptamani, poate ajunge si la 4 (nu de prima data insa ). Dar daca nu vrei sa aiba ciclu deloc, este recomandat sa o sterilizezi inainte de primul ciclu si astfel nu ai nicio problema, chiar este indicat.In timp, uterul se necrozeaza, iar la batranete poate ajunge sa faca piometru (puroi in uter) care este extrem de periculos! Daca iti iei fetita, trebuie sa alegi : ori o dai la monta (adica face pui), ori o sterilizezi, pentru ca altfel se imbolnaveste si moare. La masculi nu ma pricep, dar daca nu este castrat cred ca devine agresiv si periculos, cam ca si motanii, pleaca de acasa, etc.
Important este sa fie sanatos, orice sex ar avea happy!
Succes, pa-pa!