| TicTacUser a întrebat:

As dori sa stiu cum obisnuiesc un caine sa stea in casa daca are 2 luni.adica el acum sta cu mama lui si cu fratiorii lui in cusca...si cand il bag in casa plange. oare la vreo 3-4 luni se va obisnui imediat sa stea in casa? ca acum inteleg ca sunt prea mici dar banuiesc ca atunci sunt destul de mari pentru a fi obisnuit sa stea in casa...si apropo daca plange dupa mama lui ce sa fac? in afara de al duce in cusca la ea.cum il fac sa nu mai planga.ca mie mila de el

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Da eu nºam inteles o chestie... Mama lui cu fratii o sa stea afara in cusca si el in casa?!
De ce?! :O

Lasa-l si pe el afara cu fratii si cu mama lui, daca si ei stau afara.
Normal ca plange daca toti sunt afara si el sta singur in casa.

In mod normal, un caine se ia la 8 saptamani de la mama lui. Dar nu incepe sa planga in casa cu tine, atata timp cat nu sunt fratii si mama lui prin preajma, jucandu-se.

4 răspunsuri:
| crazy_8087 a răspuns:

Dai o comanda si dupa aceea dai ceva de mancare eu stiu o bucata de salam sau ceva de caini si asa se invata

| judgement a răspuns:

Cel mai bine il bagi in casa cate putin in fiecare zii pana se obisnuieste, ca daca apuca sa prinda gustu de stat afara, nu il mai obisnuiesti tu in casa, si o sa intre numa cand are el chef...si se va nimerii exact cand nu ai tu

| Didi_9407 a răspuns:

Se obisnuieste singur:dprimele zile plange dar apoi se obisuieste. asa am patit si eu.primele nopti nu dormeam deloc deoarece plangea mereu, il luam in pat cu mine si se linistea apoi dormea singur deoarece era deja obisnuitbig grin

| sufletzel a răspuns:

Cand il iei in casa, joaca-te cu el, da-i de mancare, fa ce ii face lui placere. K sa asocieze intratul in casa cu lucruri pozitive.
Daca il bagi in casa si uiti de el intr-o camera, n-o sa-l inveti niciodata.
Oricum acum e destul de mic si e ink dependent de altii (de mama lui, de tine), nu e asa sigur pe el ca un caine mai mare.
Eu zic sa-l mai lasi putin cu mama lui (2-3 saptamana) sa mai creasca putin si apoi cand il iei in casa il iei de tot. Adica nu-l mai duci la mama lui. O sa planga 2-3 zile dar se obisnuieste. Daca il tot iei si-l duci inapoi, o sa-i fie greu si o sa planga mult. cand o sa uite de maica-sa n-o sa mai planga, iar faptul ca tu il iei si-l duci inapoi nu-l ajuta sa o uite si d'aia plange.