| Eduard01115 a întrebat:

As dori si eu o arma Airsoft de tip Sniper pe ARC, CO2, Gaz, Electric nu conteaza.
Sa nu intreaca bugetul de 1000 RON de preferat as dori 600 RON dar daca gasiti ceva mai bun de 600 RON lasati-mi un link.
Si as vrea sa-mi raspundeti la intrebarea;

Avand in vedere ca propulsia este pe Gaz, care este diferenta intre un pistol pe gaz la 150 RON si unul la 500 RON, pentru ca Gaz-ul nu poate sa fie upgradat cu ce este modificat si de ce se spune ca ar fi mai puternic pentru ca dupa cum am spus Gaz-ul nu-l poti upgrada ( stiu ca iti poti lua gaz mai cu presiune si ETC, dar in general )
Inafara ca faptul ca este full metal etc etc etc

Răspuns Câştigător
| ynexistenta a răspuns:

Https://l.profitshare.ro/l/6799164 da copy paste pe linkul asta in google si gasesti, e 149 asta dar sunt mai multe modele si nu sunt nici scumpe.

4 răspunsuri:
| laSoledad a răspuns:

Un om care pune intrebari pe TPU despre sinucidere, n-ar trebui sa puna mana pe arma.

| AndreiMarin499 a răspuns (pentru laSoledad):

De ce nu, e decizi lui ce vrea sa faca cu viața lui pe tine cu ce te deranjeaza?

| AndreiMarin499 a răspuns (pentru laSoledad):

De ce nu e decizia lui, ce vrea sa faca cu viața sa pe tine cu ce te deranjeaza?

| laSoledad a răspuns:

Daca ma deranja, ii spuneam ca ma deranjeaza. Eu i-am spus ca n-ar trebui. Atata timp cat e un site liber, am dreptul sa scriu un raspuns spre binele omului. Daca nu intelege, treaba lui. Daca nici tu nu ai inteles diferenta dintre a fi deranjat si a da un sfat, treaba ta.