Cont super bun.
1.Mental - Cresti mai usor
2.Corp M - Aparare
3.Iteme +6 si +7 - Banuiesc ca ai aparare si viata foarte mare
4.Bafta la crescut!
Am un prieten, exact ca tine.
Este destul de bine, eu nu prea mă pricep foarte bine.
Esti tare omule, ce sa mai de la iteme +6 in sus gata esti fara cuvinte iti urez succes in continuare, eu am si acum cont de metin2ro am lv 37 mortala +5 cu piatra protectie +2, Furca de lupta +7 cu anti war +3, magie corp, M2 aura sabiei, cal armat lv 11, yang 234k, coif de fier +6, scut pentagon +5, cizme de piele +5, Bratara de abanos +6, coiler dala de lv 1 normal cu pv 500 +6, cercei de abanos+4, loc de crestere:Valea seunryong, la esoterci, PV 4234, pm 1345, si cam atat.
@catalin4u ma joc pe serverul draco, regatul albastru, si da chiar le am pe toate.@andreea mersi,@alexutz ai un cont ff tare, incearca sa faci rost de papuci cu pv 1000, 1500 si un rib, daca joaca cineva pe draco ma cheama Zoly96
Ma ce sa zic es ooper contu...eu al lv 24 aveam paianjen +7 tigru +7 cercei +5 papuci +8 scut +7 sau 6 si colier+7 ma rog aveam si niste pietre 1 sau 2 oricum contul tae e cool n-am ce zice
Ce spui de al meu:lvl 41
armat lvl 14
mortala +7
coif de fier +5
scut de lupta +8
secure uriasa +6
dragon +5 pv 1500
papucii aia de lvl 39 +4
bratara de argint +6
cercei de argint +3
colier de argint +5
corp rezistent m3
zdrobire 12 ))))))))))))))))))))
E bunicel contul...Eu am un war corporal de lv 21 si stau asa pana la 30 sa farmez la pietre apoi la 30 il fac mental.Am lata+9 ciobita, tigru+9 cu eschivei+3, scut de lupta +7, coif traditional+6, bijuteriile fara Pv dar am 1, 5kk in inventar, un glob de transformare si o armura de 18 sura+6 cu 1k Pv...le vand si vreau sa-mi iau papuci si bratara sau colier cu Pv 1k.La lv asta eu zic ca sunt bun.