Daca zici ca va ramane singur in casa iti recomand ciobanesc german deoarece el este mai linistit si mai calm, un husky are mai multa energie[o prietena de-a mea are si de cand si la luat ii lipseste jumatate de mobila]
Desigur un husky e mai frumos si mai dragut dupa parerea mea[nu zic ca ciobanescul e urat, si el e frumos], dar daca iti doresti casa intacta te sfatuiesc sa-ti iei un ciobanesc german.
Amandoi se fac foarte mari. nu`i recomand nici unu. ca sa il tii in casa. daca stai la casa iti poti lua sa-l tii in curte. recomand ciobanesc german husky`ul e mai mult de munte. gen. nu stiu. conteaza parerea ta dar ai grija
Pai, eu iti recomand sa iti iei unul mic avand in vedere ca stai in apartament + il lasi si singur 5 ore. Iti recomand un Caniche (dar iti spun care parul foarte mare), un Puddel, un Papillon (acest caine chiar ca e potrivit pentru un apartament), Bichon, Chihuahua etc. Sunt atatea rase potrivite pentru spatiu restrans, si cu putin antrenament, o sa se invete si singur. Husky e o rasa care suporta foarte greu caldura, mai ales canicula asta. Sper ca te-am ajutat:*
Mai multe detalii gasesti pe www.animale.ro
(Fundita?:) )
Buna!
Pentru apartament iti recomand ciobanesc german, iar pentru curte iti recomand husky
Pa, pa.
Marian_Giany_1992 întreabă:
Deniissel întreabă: