| MJ4everkingofpop a întrebat:

As putea sa pun scoici aduse de la mare in acvariul(sau terariul...nu stiu sigur cum se numeste) broastei mele testoase?
Cineva mi-a spus ca nu sunt recomandate, este adevarat?

Răspuns Câştigător
| RedNose a răspuns:

Nu afecteaza cu nimic, dar pentru orice eventualitate spala pietrele, scoicile, ce vrei tu sa pui acolo cu apa fierbinte(de obicei cand introduci o planta artificiala sau orice cumperi de la petshop pentru acvariu e bine sa-l speli bine inainte).

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu este adevarat. Daca dispui de un spatiu corespunzator, amenajeaza langa acvariu, o mica plaja de nisip, astfel incat broscuta sa poata iesi si afara din apa.

| raresm99 a răspuns:

Nu cred ca sunt recomandate acum depinde si de broasca. Deoarece scoicile acelea din mare contin unele micro-organisme care pot afecta viata broastei.

| KinderBeeeib a răspuns:

Pe jumatate da pe jumatate nu, daca scoicile sunt intregi iar broscuta nu se poate taia in ele sunt bune dar totusi ele au fost in apa sarata si cine stie ce microbi au avut si ca sa nu ii transmitem si broscutei fierbe scoicile si asteapta sa se usuce apoi le pooti baga in terariul sau ma rog ce o fi ala rolling on the floor al broscutei.
Poti sa ii faci o mica plaja, cum a spus neutrino.Succes!