Întrebare recomandată | MJ4everkingofpop a întrebat:

As putea sa spal un iepure?
Unii mi-au spus ca nu este nevoie deoarece ei se spala singuri, dar al meu este destul de murdar pe spate (unde nu ajunge sa se spele) si as vrea sa il spal eu la dus.

Răspuns Câştigător
| KinderBeeeib a răspuns:

Acum,ca e murdar il poti uda cu niste apa pe spate dar sa nu ii intre in urechi il uzi cu apa calduta-nu prea-potrivita pe spate ca doar nu ii faci baie, vrei doar sa il cureti.

Dar in alte cazuri daca chir vrei sa ii faci baie iti recomand sa iei un sampon special de la veterinarele de specialitate care au experienta si sunt dotate dar e cam scump tocmai de asta ti-am spus sa il dai doar cu apa!

5 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Da, dar cu sampon special si nu singura ca se sperie si te zgarie
http://shopping.flu.ro/......200ml.html

| xBlackDreamx a răspuns:

Da, dar ai grija sa nu ii intre apa in urechi.

| xXSahadowXx a răspuns:

Spala-l in asa fel sa nu-i intre apa in urechi si cumpara-i de la mag veterinar sampon special big grin si in special sa nu iasa afara dupa ce l-ai spalat fiindca iepurii sunt foarte sensibili, pot sa se imbolnaveasca, si char de la o mica receala sa moara

| ioanamaria56 a răspuns:

Poti sa il speli, dar ai grija sa nu il sperii sisa nu ii intre apa in urechi. Daca vrei sa ii faci baie, poti cumpara de unde iti recomanda veterinarul un sampon special. Sunt si veterinari care iti dau. Ridica-i urechiusele si da-l usor pe spate cu samponul special (nu ii fa baie singura) si dupa aia uda-l si pune-l intr-un prosopel potrivit de mare pentru iepuras. Ai grija sa nu il sperii.
Daca nu vrei sa ii faci baie ci doar sa I'll cureti, da-l cu putina apa pe spate sau tamponeaza cu un servetel umed si dupa aia sterge-l usor ca sa nu il sperii. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga-l in masina de spalat si lasa-l la 800-1000 de rotatii pe minut.