Sterilizarea e cea mai indicata, nu este o operație grea pentru câine si nici nu costa o avere. Cu aceste "vaccinuri" ii faci numai rau, pe parcurs poate cauza cancer. Mai bine o sterilizezi decât să o omori cu buna stiinta
N-am dus-o niciodata cu masina, si in zona nu stiu sa fie veterinari care se deplaseaza la domiciliu. Si mi-e si ca s-ar putea infecta, ea stand in curte.
Nu inteleg ce treaba are mersul cu masina si infectarea. Cu ce sa se infecteze? Sa inteleg ca nu ai fost niciodată cu ea la veterinar pentru vaccin si deparazitari? Plus de asta, veterinarul nu poate sa vina sa o sterilizeze acasa
Niciodata. Vaccinul se poate da acasa, tot acasa i-am dat, pastile iar, dar sterilizarea nu cred, si trebuie s-o duc cu masina. Pentru chestii minore, stiu un veterinar care vine. Apoi, fiind vorba de o operatie si ea stand in curte, nefiind obisnuita cu pansamente, le poate trage si se poate infecta zona.
Pentru vaccin si pastile da, dar trebuie să o sterilizezi. Pana cand se vindeca o tii in casa