| HelpMePlss a întrebat:

As vrea de niste metode in care sa-mi conving parintii mai exact tatal ca sa-mi cumpere un bichon, si as dori ca in special cei care si-au convins parintii sa va cumpere un anumit animal sa-mi spuna si mie metodele pe care le-au aplicat, dar si ceilalti, a si vreau cat mai multe raspunsuri, pentru ca am inceput sa ador aceasta rasa si mi s-a pus pata pe ea si acum vreau sa-mi cumpar, situatie financiara buna am deci cu banii nu sunt o problema, si in rest daca mai aveti diferite sfaturi pentru bichoni, pentru ca nu am mai avut animale pana acum decat pesti:-lcare i-a fost o obsesie a tatalui meu insa de alte animale nu vrea sa auda abia daca pot sa-i vorbesc pentru al convinge de asta mi-as dori diferite metode, dar nu as vrea sa aud raspunsuri de genul in care sa aduc catelul in casa ca dupa aia il va da afara si ma va certa rau de totsad. Astept raspunsurihappy:*

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca la nevoie poti sa-l faci mici, in fond chinezii maninca pisici si coreenii papa ciini. Cred ca daca-i dai si o bere la micii aia nu te mai refuza rolling on the floor tongue

| Gabry a răspuns:

Aveam 11 ani si eu doream foarte mult o pisicutasaddar parintii nu doreau sa-mi ia una pentru ca lasa mult par, aveam o mare responsabilitate etc.
In fata lor eu ma documentam pe net depsre pisici si citeam o gramada(eu nu citeam prea mult...), iar afara cand mergeam cu mama sau cu tata si vedeam o pisica, spuneam: uite ce pisicuta frumoasa! Ce n-as da sa am si eu una! spuneam cu o voce tristasad. Iar cand veneam acasa, tot pe calculator ii aratam tot felul de pisicute dragute si le reaminteam ca tatal meu a avut o gramada de pisici si statea la bloc.Si mama avea pisici doar la curte, si ii aminteam in fiecare zi ca ea avea o pisicuta cu care sa stea...ca eu sunt singura, nu am nici macar frati sau prieteni(acum am un fratebig grin). Si pana la urma, asa i-am convins sa-mi ia o pisicuta si traieste si astazilove struck

Incearca una din metodele de aiciwinking