| TFTB a întrebat:

As vrea, dragi prieteni, sa aflu cum sa tin un caine in casa, bichon havanez, deoarece eu stau la tara si parintii nu ma lasa...Cum ar trebui sa procedez pentru. a nu ma certa parintii si pentru. a accepta sa il pastram? ROG AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| Ancutsa a răspuns:

Buna!

Si eu am un bichon havanez si stau la apartament la etajul 4. daca as sta si eu la casa unde la tara. as umple curtea cu catei :X laughing
Sunt niste catei extraordinar de inteligenti si frumosi! spune-le parintilor tai ca vei avea grija de el si vei fi responsabila [ dar asa sa faci. ]
Plange-te mereu ca iti doresti un animalut care sa-ti tina companie si altele. [ daca le plac animalele sigur o sa-l pastrezi ]

Bafta! :*

3 răspunsuri:
| Patriii a răspuns:

Pai vorbesti cu ei, spune-le cat de mult iti doresti acesc lucru, si asumati responsibilitatea pentru el, deoarece un caine nu e usor de crescut, iar parintii tai nu vor sta tot timpul dupaa el, tu trebuie sa faci.Si bichoni sunt foarte sensibili, mai ales la purici, asa ca trebuie sa il deparazitezi si sa il speli des. Dar daca o sa faci toate aceste, plus sa il plimbi de vreo 3 ori pe zi, parintii tai vor accepta. Dar e o problema si cu banii, pentru ca acesti caine, de rasa sunt destul de scumpi.Mult succeshappy

| kitty5065 a răspuns:

Pai in primul rand comporta-te frumos cu ei si fale pe plac

bate apropouri ca o sa ai grija de el daca il pastrati de ex mai in gluma sau mai in serios

mai ai caini sau elte animale?

daca da aratale ca poti avea grija de acestea : dale de mancare daca sunt de casa curatale locul unde stau (cusca sau colivia)

daca inca esti la scoala incearca sa iei note cat mai bune

si eu am fost in aceasta situatie si la mine a mers, avand in vedere ca stau la bloc:X

BAFTA! sper sa ii poti convingewinking big grin

| TFTB explică:

SINCER! am 2 caini, un rottwailer si o corcitura intre cocker si...nu stiu, si de asta ma gandeam ca cainele ala rot, o sa sara p ala mic... ce
sa fac?