E foarte greu sa ai grija de un caine dar daca iti doresti foarte mult eu te sfatuiesc sa iti ucmperi Bichon maltese ca nu vrei regreta am anut dar e greu de crescut orice caine pentru ca au nevoie de atuntie si acordarea a mult timp din partea stapanului so afectiune doar cel mai mult nevoie de dragoste! Ai incredere i mine ma pricep foarte bine la rasele de caini si daca ai vreo nelamurire care este vorba despre aceasta categorie sa ma intrebi orice! Te voi ajuta cu cea mai mare placere! Pupicii si te rogg anunta-ma si pe mine ce iti iti cumperi! Lasa-mi un mesaj daca vrei sa aflii mai multe si cred ca merit si eu fundita? te roggggg dar daca nu vrei nu te oblig nu vreau neaparat fundita dar astept mesajul tau! SUCCES!
Eu in locul tau mi-as lua un Cavalier King Charles Spaniel. Acesti caini sunt ideali pentru viata in apartament, dar si la casa. Dupa parerea mea, sunt unii dintre cei mai afectuosi, devotati, inteligenti si frumosi caini din rasele de talie mica. Nu au o blana foarte lunga (nu trebuie tunsi), asa ca n-o sa fie casa plina de par, nu sunt foarte galagiosi, sunt extrem de ascultatori si, ceea ce conteaza destul de mult, nu se uratesc odata cu varsta. Niste poze http://photobucket.com/images/cavalier%20king%20charles%20spaniel/ (sunt mai multe pagini) si un video cu si despre Cavalier King Charles Spanieli http://www.youtube.com/watch?v=ave3YP77vhU.
Dar poti sa-ti iei si un Bichon sau Yorkshire Terrier. Depinde de preferintele tale si a parintilor.
Succes! Numai bine!
Pyma are mare dreptate!
Nu inteleg de ce trebuie neaparat asa va luati de rsa pura
Doamneee
da aia de pe strada ce au? Pe frigurile astea e bine sa mai salvezi si tu o viata.
Tu stii cat decat ceva despre caini? Eu cred ca i-ai vazut numai in poze! Pai, ce are bichon-ul cu rothweiler-ul? Sau bulldogul cu caucazianul? Stai la casa sau la bloc? Pai cum ti-ar sta la bloc cu un rothweiler in camera? Te-ai gandit vreun pic? Daca tot vrei sa-ti iei un caine (un lucru laudabil, de altfel), ia-ti intai unul mai micut, mai usor de ingrijit si care nu face prea multe probleme. Un bichon ar fi cel mai bine. Vezi cum te descurci cu el si dupa aceea gandeste-te la lupi caucazieni! Tine minte : toti cainii cand sunt pui sunt mici si dragalasi. Dupa ce cresc unii dintre ei nu vor mai fi asa! Oricum, sa cresti un caine, sa ai grija de el nu e o sarcina de loc usoara. Nu iti iei un caine de plus. Esti pregatita pentru asa ceva, adica pentru primirea in familie a unui nou membru? Daca simti ca da, succes! Daca simti ca nu esti pregatita sau ai ezitari, renunta! Va fi mai bine si pentru tine si pentru cutzu!
Sall. Daca tot cresti un caine, este bine sa ai unul mare, tare, frumos, si care sa te apere, nu numai de frumusete. Un lup, merge, dar vara cam miroase urat blana. As merge pe rotwailr, asta daca stai la bloc. Daca stai la casa, merge foarte bine lupul. Numai atat: Faptul ca-ti cumpara caine, este ceva deosebit, si reprezinta o inima mare fata de animale. Cinste voua. Pa
Dar dacă iei un maidanez de la un centru sau de pe stradă ce are? De ce trebuie neapărat să fie rasă pură? Care e faza că eu nu înțeleg?
Cum adică ai o inimă mare dacă dai bani destul de mulți pentru a cumpăra un cățel, de parcă e un obiect, susținând astfel traficul de animale, căci altfel nu îl pot numi. Când sunt atâția câini fără stăpân în țara noastră, chiar nu vă lasă inima să-i adoptați pentru că nu au culoarea blănii așa cum vă place vouă sau nu au urechile nu știu cum?
Dacă țineți în mod special la mama ei de rasă, se găsesc și astfel de căței la adăposturi, gratuit.
De unde ai luat tu rasa "lup caucazian"? se numeste ciobanesc caucazian. tu nici nu stii nimic despre rasele respective, nici nu stii sa le scrii si vrei caine.mai asteapta. o sa chinui cainele degeaba
Haski, bichon sau shih-tzu, eu am un shih-tzu si un bichon la bunica, e mult mai bine shih-tzu sunt foarte inteligenti, afectivi si extrem de jucausi
Rottwailer . Sunt ata de frumosi catelusii . Ii ador , nu te lua dupa altii care zic numai tampenii, daca stii sa te apropii de el, te va asculta cu siguranta , mai nou e si o moda cu ei :d
Bichonul e dulce dar cand creste.Nu stiu nu mi se pare cine stie ce. Acum toti au. Dar buldog englezesc crede`ma lumea va intoarce capul dp tine vazandu`te cu un caine ca asta, rotwailer frumos ar e greu de stapanit.Se zice ca are doar, un stapan". Lup caucazian, cred ca lasa prea mult par.Deci eu mi-as lua buldog englezesc.
Eu as alege bichon alb sau youkshire. Uite niste poze: http://www.google.ro/......tp?/images si http://www.google.ro/......tp?/images Sa sti ca sunt destul de scumpi (peste 200 euro) si cam greu de ingrijit. Dar sunt adorabili :x.
Yorkshire este fffff cuminte poti sa l iei peste tot
este adorabiiiiiil::X:X:X
sau bichon
avand in vedere ca esti fata, ti s potriveste un catelus micuts
>
Buna! Si eu am primit anul'trecut de ziua mea un catel. e de rasa pura si-tzu. e un catel jucaus, frumos si "ordonat" daca il educi de mic.Eu l-am primit cand avea 3 saptamani.Il iubesc foarte mult! Acum depinde de tine ce vrei. Sper ca te-am ajutat.:X:*
Eu am rotwailer si trebuie crescut la curte pentru ca in casa o sa iti strice tot.Bichon'ul este si frumos si poti sa il ai intr-un apartament. buldogu eglezesc e frumos dar mai frumos e un yorkshire e foarte adorabil :X:XLupu caucazian este o frumesete de caine dar se face mare
Bichon, deoarece este un caine mai preferat de fete, insa si buldogul engelz ar merge,. Ti-am spus aceste doua optiuni pentru ca ar fi culmea ca de exemplu fiind fata sa iti iei un ciobanesc german. fundita?
Ce zici de un caine haschi sau de un caine lup dupa parerea mea sunt cei mai frumosi
La multi ani si... Daca mama ta vrea sa-ti ia un catel eu zic sa-ti iei un Pincher eu am un Pincher mic si jucaus... dar la mine nu e rasa pura dar e frumusica(e fata) eu zic sa-ti iei Pincher deoarece e foarte usor de intretinut.Mult noroc la alegerea unui caine si inca odata:La multi ani!:X