| Aly359 a întrebat:

As vrea sa fac ceva prin casa ca sa o surprind pe mama dar nu prea stiu ce sa fac, idei ( m-am referit la curatenie )?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uite cateva idei! Funda?

- Fa-ti curatenie in camera! Mamelor le place sa le mia iei din responsabilitati! Ar fi dragut sa mai primeasca ceva ajutor din partea ta happy
- Sterge praful! Aranjeaza patul! Sterge pe jos! Sunt lucruri pe care le pot face si tu iar mama ta s-ar bucura sa vada ca apreciezi munca ei.
- Uda florile, schimba-le pamantul si matura unde vezi mizerie. De obicei astea le poti face in balcon ( unde tine mama ta florile de obicei ) si daca ai mai confectiona si niste decoratiuni frumoase sigur mama ta va fi incantata de cum arata florile ei cele scumpe ...la fel si elewinking
- Spala vasele sau oalele care le gasesti in chiuveta si aseaza-le pe toate la locul lor ...macar ca sa mai iei din munca si efortul mamei tale.
- Da cu spray-uri prin casa pentru a raspandi mirosuri si arome frumoase ( de obicei poti cumpara un aparat din acela la care face reclama la TV ). El va raspandi singur mirosuri si miresme in casa ta.
- Pregateste-i mamei tale ( la sfarsit ) o felicitare frumoasa pe care o asezi pe masa din bucatarie ( dupa ce ai terminat toata treaba ) ca mama ta sa stie cine a facut toate astea si sa fie multumita de tine happy

Succes!

2 răspunsuri:
| xGyAx a răspuns:

Fa ceva bunn de mencarewinking da cu aspiratorul, uda flori. Fa chestii care iti plac si tie nu numai ei. De obicei mama mea zice ca nu trebuie dacat sa fiu cuminte :p

| DannutzΦ a răspuns:

Pentru ati surprinde mama eu stiu cateva trucuri:
1)Sterge praful, spala pe jos, matura, fa paturile, spala farfuriile etc.Pentru a face curatenie trebuie sa te gandesti unde trebuie sa faci curat si in functie de ce curatenie se poate face. Fao!

2)Dupa care organizeaza o masa festiva pentru mama ta, pe care sa asezi o poza cu tine si ea, mancare, un cadou, lumanari parfumate, o fata de masa si un discurs pe care sa il citesti, si poti gati dar daca nu sti comanda o pitalaughing! A da pune si o muzica linistitoare... poti invita toata familia, dar daca vrei sa fie doar intre voi doua insira petale si mesaje pentru a aduce-o la masa... dar daca vrei sa inviti si familia fale invitati!
Mult succes!