Buna! Am citit aproape toate cartile sale si sincer pot spune ca toate sunt fooarte captivante si minunate; deci eu le ador:X. Cele mai faine sunt:"Cosmarul","Cronicile din Blackstone","Chinuieste`i pe copii" sau "Fulgerul negru".
Eu am citit jumătate din Coşmarul scrisă de el dar sincer nu m-a atras sau cel puţin nu sunt eu fanul acestui tip de cărţi dar dacă ţie îţi place asta poate fi ok! Baftă!
Era una cu o coperta rosie, Casa de la rascruce, parca. E foarte captivanta. Nu am putut sa o las jos din mana toata ziua. Imi aduc aminte ca era sa iau un doi la mate pentru ca nu mi-am facut tema din cauza cartii. Profa nu a vrut sa ma creada.
John Saul-Intuneric. A fost prima carte care am citit-o si chiar mi-a placut Mie mi se pare foarte interesanta
Dupa Mine cele mai tari carti de John Saul sunt ''Clubul Manhattan''(am imprumutat-o de la biblioteca ) si ''Chinuieste-i Pe copii''(asta am cumparat-o)pe 15 lei dintr-o librarie
Am vrut si eu sa`mi cumpar o carte de John Saul, Cosmarul parca ii zicea, dar am renuntat(pentru ca nu imi ajungeau banii:d). si
asta pana cand a luat fratimio cartile pe care le-a scris, pdf. si tot nu le-am citit pentru ca am inceput sa citesc altceva...
oricum. poti sa le iei de pe net ca sa nu mai dai banii pe ele si sa citesti mai multe