| BoscaSamy a întrebat:

As vrea sa imi iau o pasare (perus), iar petshopul e cam la 30 km distanta de mine (nu am masina). Intrebarea este cand ma intorc pot folosi Maxi-Taxi-ul?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, de ce nu? E un peruș, nu-i deranjezi cu un struț!
Ar fi necesar să cumperi și o colivie, dacă tot te-ai gândit să îți iei un peruș. Dacă ei te refuză, poți suna la o firmă de taxi și-i rogi să îți trimită o mașină, care să te ajute să ajungi cu perușul acasă. Sunt destui care refuză să transporte păsări și animale de companie, dar sunt și mulți care nu le pasă ce transportă, atâta timp cât le plătești transportul.
Iar dacă colivia are dimenisuni foarte mari, firmele de taxi dețin și mașini de transport marfă (deși, în această situație, nu văd rostul! happy ).

5 răspunsuri:
| Haidau_Nora_1995 a răspuns:

Da. E doar o pasare mica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. DE ce nu ai putea? Nu exista (cel putin asa cred ) lege care sa interzica asta. Dar cand te sui propun sa nu il tii la vedere ( pana treci de sofer ). dupa il scoti.

| RobertMoon a răspuns:

Ce întrebare fără sens. Nu te oprește nimeni să iei pasarea cu tine in maxi taxi.

| Dalmore a răspuns:

Daca ai clever taxi cand comanzi taxi-ul, din cate stiu, poti lasa si un mesaj taximetristului, sa-l anunti ca esti cu o colivie, eu asa faceam cand mergeam la vet cu catelu/pisica. Dar e doar o pasare si daca o pui frumos in spate n-are cu ce sa deranjeze

| MariaIrina3103200518 a răspuns:

Probabil ca da. Dar sper sa nu dai de un sofer idiot care sa nu te lase. Mai bine suna la firma si intreaba.