| crissmy a întrebat:

As vrea sa imi iau si eu niste papagali, perusi, dar mama imi zice ca daca ii luam nu o sa am grija de ei ...blabla
Ce sa fac sa ii arat ca pot sa am grija de ei, dar timp de o luna am facut curatenie in casa si altele hahaha

Răspuns Câştigător
| Lumynyzza a răspuns:

Spune-i sa aiba incredere in tine si ca o sa ai grija de papagali

10 răspunsuri:
| ViseColorate_4467 a răspuns:

1.Nu te-as sfatui sa iti cumperi papagali, fac extrem de multa mizerie.Chiar eu am avut, imi doream enoooooooorm de mult 2 papagali iar tata mi-a indeplinit dorinta. mi-a cumparat 2 perusi.Eram foarte entuziasmata la inceput ii promisesem ca ii voi ingriji si ca voi face eu curatenie in urma lor. Dupa un timp m`am plictisit de ei, in plus faceau atat de multa mizerie ca nu dovedeam sa fac curat dupa ei.Asa ca i-am facut cadoulaughing bunicului meu. Dupa cateva luni, baietelul a murit, asa ca i-am cumparat altul, pe care l-a omorat papagalita dupa o saptamana. Iam cumparat din nou alt papagal care traieste si acum.Au trecut prin multe peripetii, printre care si una cu pisicalaughingCei 2 se inteleg foarte bine, in ciuda faptului ca bunicul meu ma tot bate la cap ca fac mizerie si el s`a saturat sa tot faca curat si de cateva ori a zis ca ii da, dar nu se poate desparti de ei.

| crissmy explică:

Pai am starans bani pentru mancare si chestii, dar a fost un timp cand tot ziceau ca o sa ii cumpar si acum zic ca trebuie sa fac mai mult ( eu zic sa fac pe tot globu curat laughing, dar nicio sansa ) rolling on the floor

| Psychod a răspuns:

Am avut si eu probleme d-astea. Prefa-te suparat(a) pana cedeaza. Incearca sa aduci vorba de obiectul dorit ("niste papagali") o data-de doua ori pe saptamana ca sa-i amintesti ce te-ar face fericit(a). Succes happy!

| PuF_8706 a răspuns:

Am patit si eu cand am vrut sa imi cumpar porcusor de guineea... i-am aratat parintilor site-uri numai cu orcusori de guineea si le-am spus absolut orice informatie despre ei si le-am aratat si o crescatorie specilizata de unde poti cumpara...si ma uitam toata ziua p youtube la purcelusi si in sfarsit li s-a facut mila de mine.incearca si tu cu papagaliiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti doresti asa de mult niste perusi, spune-le parintilor tai sa aiba mai multa incredere in tine cu siguranta ii vei convinge tu cumva, dar iti spun ca si eu am un perus care nu numai ca face multa mizerie ci si multa galagie si la inceput il adoram dar dupa aceea ma-p plictisit sa fac tot timpul curat dupa el, am noroc cu fratele meu care face acest lucru acum in locul meu

| maya007 a răspuns:

Si eu am avut 4 papagali, unu a murit(era batran), doi au scapat din colivie si dusi au fost si unu l-a dat mama ca nu aveam grija de el. Vezi sa nu ai aceeasi soarta.Treb sa ii arati mamei tale ca poti sa ai grija de ei, las-o sa vada ca te documentezi de pe net, cauti inf. ceva de genu' sau chiar poti sa imprumuti o carte despre papagali de la biblioteca scolii, cu asta o s-o dai pe spate. Bineinteles ca daca iti va cumpara, va trebuie sa te ti si de cuvant altfel, poate vei patii ca mine.

| PastilutzaColorata a răspuns:

Eşti cam ne iresponsabil pentru un adoleşcent ca tine deşi eu nu aş avea incredere in tine sa vedecă eşti rău dar ti-ăş da o şansa sper că vei ascult sfatul meu

| crissmy explică:

Pana la urma o sa imi ia dar... la primavara ca sa ii punem pe balcon happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu perusi si sunt extraordinar i CUMPARATI!

| YLLL a răspuns:

Spune-i ca ii vei ingriji, si ca le vei face curat.big grin
si eu, inainte eram ca tine. imi doream mult 2 perusi, acum ii am [ de 3 ani] iar cand mami imi zice sa le fac curat mereu zic: imediat, imediatlaughing)
Trebuie sa ai mare grija de ei, sa vorbesti cu ei, sa te joci.sunt foarte dragalasi si jucausilove struck