| rena99 a întrebat:

As vrea sa imi iau un caine Husky baiat dar nu stiu ce nume sa-i pun dati. mi idei dau funda la cel pe care l.am ales

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| iulikka a răspuns:

Max

| Dope a răspuns:

Eu trebuia sa primesc un caine husky in aprilie dar n-au fost decat 2 pui si aceia erau dati deja, eu astept pana a doua oara m-am gandit la numele sky su snow, snowy mie imi place la nebunie sky love struck

| MajorAsshole a răspuns:

Nu urmaresc funda, oricum nu o primesc pentru ce urmeaza sa zic: am un prieten care si-a botezat cainele Matei happy Nu e tare? Neobisnuit cel putin... mie mi s-a parut amuzant - doar ca l-am avertizat, in caz ca va avea un baiat sa nu ii puna numele tot asa laughing

| Diana_6668 a răspuns:

Cea mai buna idee de nume pentru un husky este "Husky" :]

| saidkique a răspuns:

Pret? Nume:Fulg
Bennie
Robbie
ceva cu ie xD
doar nu i-oi pune Augustus laughing

| Amelia94 a răspuns:

Supeer, vreau si eu sa imi iau un husky, e o minunatie de caine, eu nu m-am gandit inca la un nume pentru ca inca nu il am si nu stiu daca va fi fetita sau baiat, dar am cateva nume pentru viitorul tau catelus: Amos, Arnold, Billy, Boris, Carlo, Dustin, Felix, Ibo, Herman, Henry, Huni, Jack, Joy, Jimmy, Jojo, Aber, Alberto, Arthur, Andy, Baron, Blacke, Bennington, Ben, Calvin, Cody, Colin, Enzo, Gaspar, Hoover, Hermit, Joshua, Junior, Justin, Joe, Tery...astea cateva din care mi-au placut mie dar cred ca cel mai frumos nume pentru un husky este LORD.

| lariiiin a răspuns:

Pai Spayky mi se pare foarte dragut...dar de ce nu incerci sa il strigi pe mai multye nume iar la care raspunde[intoarce capu, vine la tine...etc]acela sa il pui! pls imi dai fundita?

| LoadedGun a răspuns:

Snowy laughing
Sparky
Sky
Skippi laughing
Trixy
Cioco rolling on the floor
Kick ( kick e taree )

Ma rog oh go on in fine cel mai true e sa te uiti la el si primul cuvant care iti vine in cap ala il pui laughing ( eu i-am pus la unu varza :-s laughing Dar nu a fost permanent big grin

| Marys_6008 a răspuns:

Abby,Ace,Alpine,Archie,Azur,Casper,Blue,Buddy,Ebony,Dusty,Fred,Gabe,Harley,Hunter,Ice,Ivan,Jake,Jamie,Kim,Kyra,Mark,Maja,Noah,Pepper,Ruff,Sam,Tess,Shilo,Tuffy,Silver,Wolf funda?big grin

| Bunea_Sebastian_1983 a răspuns:

Aky este simplu și destul de frumos părerea mea eu așa l-am strigat de la 1/2 luni și am fost destul de emoționat când am văzut că a reacționat uitandu-se la mine strigandul pe numele ăsta