Pai uite aici:http://www.catei-de-vanzare.ro/articole/Nume-de-caini-10.html Funda?
Eu trebuia sa primesc un caine husky in aprilie dar n-au fost decat 2 pui si aceia erau dati deja, eu astept pana a doua oara m-am gandit la numele sky su snow, snowy mie imi place la nebunie sky
Nu urmaresc funda, oricum nu o primesc pentru ce urmeaza sa zic: am un prieten care si-a botezat cainele Matei Nu e tare? Neobisnuit cel putin... mie mi s-a parut amuzant - doar ca l-am avertizat, in caz ca va avea un baiat sa nu ii puna numele tot asa
Supeer, vreau si eu sa imi iau un husky, e o minunatie de caine, eu nu m-am gandit inca la un nume pentru ca inca nu il am si nu stiu daca va fi fetita sau baiat, dar am cateva nume pentru viitorul tau catelus: Amos, Arnold, Billy, Boris, Carlo, Dustin, Felix, Ibo, Herman, Henry, Huni, Jack, Joy, Jimmy, Jojo, Aber, Alberto, Arthur, Andy, Baron, Blacke, Bennington, Ben, Calvin, Cody, Colin, Enzo, Gaspar, Hoover, Hermit, Joshua, Junior, Justin, Joe, Tery...astea cateva din care mi-au placut mie dar cred ca cel mai frumos nume pentru un husky este LORD.
Pai Spayky mi se pare foarte dragut...dar de ce nu incerci sa il strigi pe mai multye nume iar la care raspunde[intoarce capu, vine la tine...etc]acela sa il pui! pls imi dai fundita?
Snowy
Sparky
Sky
Skippi
Trixy
Cioco
Kick ( kick e taree )
Ma rog in fine cel mai true e sa te uiti la el si primul cuvant care iti vine in cap ala il pui ( eu i-am pus la unu varza :-s Dar nu a fost permanent
Abby,Ace,Alpine,Archie,Azur,Casper,Blue,Buddy,Ebony,Dusty,Fred,Gabe,Harley,Hunter,Ice,Ivan,Jake,Jamie,Kim,Kyra,Mark,Maja,Noah,Pepper,Ruff,Sam,Tess,Shilo,Tuffy,Silver,Wolf funda?
Aky este simplu și destul de frumos părerea mea eu așa l-am strigat de la 1/2 luni și am fost destul de emoționat când am văzut că a reacționat uitandu-se la mine strigandul pe numele ăsta
Allexsu_Allex_1997 întreabă: