| Soniix a întrebat:

As vrea sa imi iau un caine pentru apartament, stau langa parc cu zona de caini, sunt clasa a 7-a, am ore de dimineata. Mie imi place Alaskan Klee Kai. E o idee buna? happy

6 răspunsuri:
| LaUr_LorenZo_1990 a răspuns:

Salut! Da este o idee buna.Dar o sa ai multe responsabilitati deoarece trebuia sa inveti dar sa ai si grija de el. Sper ca te-am ajutat!

| Scorbut a răspuns:

Ce zici de un Beagle? big grin Sunt foarte draguti si prietenosi. happy

| Cristi94de a răspuns:

Pai orice caine care iti place ii o idee buna. Chiar daca iti iei si un caine de talie medie. Nu te lua dupa toti care iti spun ca un caine de talie medie nu poate sta in apartament, astea sunt prostii. Eu daca eram in locul tau, mi-as fi luat lup, husky, akita s.a.m.d.

| thalyslly a răspuns:

Nu e o idee buna pentru apartament, o sa te spanzure vecinii pluc ca rasele de genu au nevoie de mult spatiu ar trebui sa il plimbi de 10 ori pe zi.doi rasele de genu au perioade cand urla noaptea, lasa mult par, 3 prefera temeperaturiile sczute,nu sunt pentru apartament. pentru apartament, banuiesc ca nu vrei bishon sau alte pufoseni:labrador, golden, boxer, dar nu alaskan

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Iati un bulldog, sunt caini lenesi de apartament si sunt dragalasi happy

| Singlewolf a răspuns:

Da,dar poti sa-ti iei si Beagle e foarte energic, daca esti energic ti se protiveste!happy