| july00 a întrebat:

As vrea sa imi iau un Labrador sau un Saint Bernard ..deci imi plac foarte multe cainii mari.ce parere aveti? daca mai stiti alte rase de caini mari sa imi ziceti.poate ma razgandesc. Funda!:*

Răspuns Câştigător
| elysi a răspuns:

Saint Bernard e urias! Mult mai mare decat Labradorul si extrem de blanos, deci iti recomand sa iti iei unul numai daca dispui de o curte generoasa petru ca are de asemenea nevoie de multa miscare.

Tot o rasa mare sunt ciobanestii si exista multe tipuri de ciobanesti, insa, de asemenea ai nevoie de o curte mare.

12 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Si mie imi plac tot rasele mari ca : Collie, Mastiff Tibetan, Chow Chow, Golden Retriever si altele.
Cred ca mai usor de intretinut este un Labrador decat un Saint Bernard

| Decebalul a răspuns:

Iati un cane corso. Cresc mari si sunt prietenosi happy

| JockerStoica a răspuns:

Catei-de-vanzare.ro/Airedale-Terrier_2.html

Uita-te la:Ciobanesc german,Rottweiler,Boxer, Bullmastiff, Ciobanesc Caucazian, Cane corso, Mastino napoletano! intr-adevar caine mare

Sal

| VitalyDeMarco a răspuns:

Cu siguranta un Labrador e mult mai frumos. Saint Bernardul e prea flocos...happy

| Dafii a răspuns:

E foarte mare saint-bernardul. Daca iti plac caini mari alege un Ciobanesc German, ai grija de el, educa-l, ingrijeste-l... Daca nu poti lua un Akita Inu, o rasa extraordinara!

Răspuns utilizator avertizat
| silviutzu17 a răspuns:

Alte rase:Ciobanesc german/de bucovina/romanesc/romanesc corb/mioritic /belgian/caucazian /de pirinei, Rottwailer, Dog German, Dalmatian

| BiiaSM a răspuns:

Http://0pariucuviatalalaband0.sunphoto.ro/......0/79800482
asta e dragut :) dar nu stiu ce rasa e;)

| Dafii a răspuns (pentru BiiaSM):

Este rasa : Cavaler King Charles Spaniel!

| Mdeaaaaaa a răspuns:

Rottweiler e super dragut cand e mic happy Depinde, ce iti place tie cel mai mult!
Fundaa

| Vlad102873 a răspuns:

Eu as alege un caine ciobanesc german

| Black223623 a răspuns:

Metin2Ash server de metin2 Hostat :)

Descriere:

Nume : Metin2Ash

Lv max : 99

Rate : 500%

MOD : PVM Classic :)

Buguri: Pana in momentul actual nu sau gasit buguri:)

Detalii sit/Forum...

Sit OFFICIAL : www.metin2ash.tk
Forum Official : www.metin2ash.tk/forum
Sit itemShop : www.metin2ash.tk/is

DETINATOR ID : iulian97valentin GA/GM/SGA/SGM se dau pe donatii (MOD costa 3 euro dar puteti castiga la concursuri care vor fii anuntate pe forum :) )