| Claudiu120719 a întrebat:

As vrea sa-mi cumpar un caine beagle, dar nu sunt destul de sigur cum s-ar acomoda avand in vedere ca vreau sa-l iau de mic si eu voi fi la scoala 6ore, in unele zile ar mai fi si parintii pe acasa si l-ar mai putea baga si ei in seama, juca cu el,dar in rest nu stiu cum ar reactiona? Gen latra mult cat sa deranjeze? Sau plange, sta bosumflat... ca mi s-ar rupe sufletelul sa il vad trist

A si inca ceva, am o ingrijorare. daca tot vreau sa-mi iau caine,stiu ca isi baga nasul peste tot,dar ma gandesc cablurile (calculator, innternet draci) le vin sa le roada sau ceva? Imi e cam frica sa nu se electrocuteze prostutul...

Răspuns Câştigător
| b33a a răspuns:

Buna,Am 3 catelusi acasa si iti zic din experienta proprie ca si ei sunt ca si noi oamenii, adica diferiti. Poate sa fie un catel care sa planga si sa faca dezastru cand il lasi singur sau poate sa fie cuminte si sa nu urle de sa il auda toata zona(ca al meu) laughing) Poti sa ai un catelus insa e greu cu ei, gandeste-te bine daca ai timpul necesar pentru el fiind ca el va fi ca si copilul tau, mai pune la socoteala si partea financiara pentru ca e costisitor sa ai catel, eu am adoptat o catelusa de 5 saptamani de pe strada. Catelusa mea are 5 luni acum si am cheltuit cu ea de la 5 saptamani pana acum in jur de 3000 de lei. Poti de asemenea sa nimeresti un catel care sa fi sensibil si sa raceasca mai usor. TREBUIE SA AI MARE GRIJA CAND IL ALEGI! Pentru ca e cel ami important pas. De obicei catelusii din rasa Beagle sunt extrem de activi,sunt nazdravani si ai mari sanse sa urle sau sa roada totul,sunt catei de vantoare si asta inseamna ca trebuie sa isi consume extrem de bine energia pentru a fi cuminti si pentru a nu se ingrasa. Te sfatuiesc sincer sa iti iei un catel care sa nu fie de vanatoare si de preferat ceva micut pentru ca te scuteste de dezastre(Bichon, Shih itzu, etc) si iti va ofeii la fel de multa dragoste insa mai putin zgomot, iti va fi mai usor sa il iei cu tine si nu va fi toata casa invers cand vi acasa. Poti sa iei in calcul si ipoteza adoptiei, doar uitate si acolo pe site-uri de curiozitate :* Bafta multa si sper sa te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| userul7200 a răspuns:

Eu am unul si sunt foarte activi, dar daca nu ii antrenezi de mici nu ii mai poti controla. Nu te lasa nici macar sa ii mangai, fug si latra foarte mult.

In legatura cu cablurile asta depinde de tine, ar trebui sa il ti departe de ele pentru ca cainele asta orice gaseste trebuie sa adulmece sau sa il rontaie, cum ar fi lemn pentru ca asa e felul lui si trebuie cumva sa isi ascuteasca dintii. Odata am lasat o punga de pufuleti in camera si el a intrat fara sa stiu, iar apoi am venit si am gasit-o goala :/ deci mare grija.

| Oxymorone a răspuns:

Cate mere avea Ana?