Cumpara-ti un bichon, un westie sau un terier sau un caniche pitic
Eu am un caniche pitic negru, are vreo 7 ani jumate si arata ca un pui
O seara buna!
Http://www.youtube.com/watch?v=lSS21mhLv1M
Uita-te la filmuletul asta si clar vei vrea un yorkie:)
Bichon maltez sau vulpino italiano.caini de talie mica foarte foarte dragut.Succes
Sora mea are un terrier si pot sa iti spun ca este adorabil! Este cam mofturos dar daca iti poti acorda timpul lui este perfect, deoarece este in cautarea atentiei in continuu.Se ataseaza foarte usor de orice persoana(Terry(catelul)are obiceiul sa fie bucuros la venirea unei persoane noi, si se acomodeaza foarte usor; insa nu ii place sa fie "maltratat" de copiii mici)
Cred ca cel mai bine ar fi sa te documentezi despre ambele rase. ce mananca fiecare, in ce spatii traiesc(la curte sau in apartament), ce le place etc.
Dupa aceea vei fi pregatit/a sa iti alegi rasa potrivita.
Amandoua rasele sunt sweety!
Bischonul maltez mi se pare mai dragut, dar ai grija ca cu cat este un caine mai mic cu atat este mai sensibil!
Ia-ti un bichon maltez eu am unul havanese dar in general bichoni sunt amuzanti si jucausi
acum tu hotaresti ia-ti ce iti place cel mai mult
După mine i-aţi un bichon maltez. Deşi nu am avut niciun câine vreodată, din poze îmi place mai mult această rasă. Dar depinde şi de gusturile fiecăruia, poate ţi-ar plăcea mai mult yorshire terrier.
Alege care îţi place mai mult ţie!
Dacă tot eşti român alege un câine naţional, nu de fiţe,
Site făcut de un prieten
http://www.carpatin.net/
Ai şansă să îl scoţi ieftin şi cu Pedigree.
Pai mie imi plac mai mult yorkshire terrierii.chir vreau sa imi cumpar unul. e adorabil toata lumea are caini albi! m-am saturat deja de blanosii aia de bichoni...sunt draguti dar nu stiu ce are toata lumea cu cainii albi.mai loativa si alti caini! Am avut bichon si sa facut maree si era rasa pura,
Mie mi-ar placea un yorshire terrier parca e mai dragut... dar acum mai tine si de cum trebuie ingrijit si hranit si mai multe...
Eu tias recomanda un caniche pitic.eu am unul de 6 luni si e foarte usor de intretinut si de dresat
Ane758 întreabă: