Lol, irina, atunci pentru ce ti-ai mai luat caine? Nu e adevarat ca nu are multe pretentii, este un caine nordic, adica pe vremuri traia in haite, nu iti arata afectiune dar deep down te respecta si de iubeste.
Nu i se schimba culoarea vara(sunt unele exceptii si depinde).
SI NORMAL CA MANCAREA SI APA I-O SCHIMBI LA 2 ZILE.DOAR NU IL INFOMETEZI .
E adevarat ca ai mult de lucru cu aceasta rasa si sunt pretentiosi, dar cand iti iei un caine trebuie sa iti asumi responsabilitatea.
Si da, se integreaza perfect la viata de apartament. :*
Good luck, sa ne pui poze cu cainele. Daca mai vrei sa iti iei.
Si ai grija sa nu il iei de la samsari, ca nu ai garantia ca sunt puri, si sanatosi, multi mor dupa ce ii cumpara oamenii.
Daca ai nevoie de ajutor, da-mi Pm:*.
Daca stai sa te gandesti bine este foarte OK pentru apartament.Este adevarat ca o sa investesti si bani si timp in el dar se merita.Nu mananca exagerat de mult asa ca... Dar daca mai te gandesti eu zic ca tot boxerul este cel mai bun pentru apartament.Alegerea este a ta
Este o alegere foarte buna, un caine care nu are foarte multe pretentii. doar ca acum depinde cate camere ai.
Dar nu se merita. Eu am avut unul dar era prin casa numai par. [iarna si vara ii pica mai mult par si i se schimba culoare in deschis spre inchis.] va trebuii in acea perioada sa-i faci 2 vaccine[ 2 pret promotional = 122 lei ] eu zic ca nu se merita sa-ti irosesti mult timp pentru a curata si dezinfecta covoarele si parchetul.
+ca mancarea si apa trebuie sa i-o schimbi din 2 in 2 zile. Iar nisipul trebuie cel Rosu' de la carrefour pentru chow chow special, care costa in jur de 100 lei.
Crezi ca se merita? Eu nu. Faci cum vrei. Succes >
Este un caine super frumos si blanos!
dupa mine cam orice caine e de apartament, daca ii cade parul e altceva
numai sa nu te tresesti cu treburile lui prinj casa, stii la ce ma refer
oricum un chow chow e momos tare, chiar as vrea sa imi iau unul
dar am deja un cutzu momos, si imi e de ajuns
germi întreabă: