Ei sunt foarte jucausi si draguti, orice bichon este usor de dresat,
e un animal foarte bun de companie
Este un caine inteligent, vesel, jucaus, sociabil, activ, sensibil, bland.Este afectuos si devotat stapanului, se intelege bine cu copiii, dar are o atitudine banuitoare fata de straini.Se intelege bine si cu alti caini si animale de gospodarie.Cu un dresaj consecvent, variat, bland se poate obtine fara probleme rezultatele dorite pentru ca este un caine inteligent si intelege repede ce i se care.Bafta!
Este un caine, inteligent, vesel, jucaus, sociabil, activ, sensibil, bland.Este afectuos si devotat stapanului, se intelege bine cu copiii, dar are o atitudine banuitoare fata de straini.Se intelege bine cu alti caini, dar si cu alte animale de gospodarie.Cu un dresaj consecvent, variat, bland se pot obtine fara probleme rezultatele dorite pentru ca este un caine inteligent si intelege ce i se cere.Este un caine care se adapteaza la conditiile de viata oferite si la stilul stapanului.Se simte bine intr-un apartament langa o familie iubitoare si care are timp pentru a avea grija zilnica de caine.Are un nivel moderat de activitate. Ii place sa-si insoteasca permanent stapanul.Are nevoie de socializare si dresaj.Acest caine nu naparleste.Blana acestui caine trebuie periata zilnic si tunsa din cand in cand pentru a nu deveni prea lunga.Se va taia parul crescut in exces dintre pernutele de la picioare si din urechi.
origine:Franta
inaltime:23-30cm
greutate:4-6kg
Nu este un catel plangacios, are un temperament sigur pe el, fericit si maleabil.Nu are nevoie de foarte mult exercitiu fizic, dar totusi ii place sa alerge si sa se joace in aer liber, daca este posibil.
Bichonii sunt foarte jucausi si activi in general. pentru al dresa parerea mea este ca trebuie mai intai sa ii faci un program zilnic bine stabilit. apoi sa ii faci un program de dresaj potrivit cu personalitatea sa trebuie sa gasesti diferite moduri prin care sa te asculte si sa iti recunoasca autoritate! si eu im doresc un bichon maltez :X... parerea mea este ca sunt mai draguti maltezii dar si restul! sper sa te descurci cu viitorul catel si ca ti-au fost macar putin de ajutor sfaturile mele prefer sa-ti dau niste sfaturi din propria mea experienta decat de pe net. nu zic ca acelea nu ar fi de folos sunt foarte folositoare!