| Viper_1588 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu cum sa dau bataie ca pe strada.Am nevoie.Multumesc mult.

Răspuns Câştigător
| BoomBoomToxic a răspuns:

Nu prea stiu dar tot ce stiu este ca trebuie sa ii dai in picior jos asa ii rupi piciorul sau in burta cu pumnulwinkingsi cand se apleaca ridica genunchiul si dai cu genunchiul in cap adica.nu prea am cum sa iti arat! dar cam atat daca ai muschi chiar o sa il pui la pamant dar ai grija cu POLITIA ROMANA laughing!
bafta la bataie dar sa stii ca de la mine nu ai aflat nimic don't tell anyone
funda?

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Descopar fara sa vreau, ca esti tanar si mai ai multe de invatat. Întotdeauna violenta naste violenta, cel mai bine este sa tretezi cu indiferenta lucrurile si daca se depaseste limita nu trebuie sa nefacem noi dreptate sunt institutii ale statului care ne apara si ne protejeaza.

| ionut1980 a răspuns:

Intrebarea ta ma uimeste! Ar trebui sa inveti cum sa eviti asemenea conflicte in mod pasnic.Si pentru asta iti recomand un club de arte martiale unde poti invata scheme de atac/aparare cat si autocontrolul in situatii delicate.

| djcosty_7523 a răspuns:

Sincer ceea ce spui tu e un tablou al junglei cotidiene din Romania.Bataia pe strada mi se pare cea mai mare prostie din care nu poate castiga nimeni nimc, nici castigatorul nnici invinsul.Castigatorul poate baga ceva puscarie si plateste si ceva daune materiale si invinsul-vai de mama lui ca poate ajunge ori in spital orin in cimitir daca e putin mai ghinionist.Tot timpul am evitat bataile pe strada chiar daca erau 1 la 1
pentru ca nu sti cum lovesti si mai moare omul, iar apoi nu stiu daca mi-ar fi priit vreo cativa ani de racoare! Personal eu zic ca luptele de strada trebuie evitate, exista ringuri in care fiecare isi poate demonstra superioritatea si inferioritatea! In ceea ce priveste smekerii care se cred tari doar cand sunt peste 6 buc per metru patrat eu sunt de parere ca e bine sa porti un pistol (cu apa) la tine Smile)), sa vezi ce viteza prind cei 6 smekeri cand il vad!

| sabatuzs a răspuns:

Daca vrei sa dai bataie fii mai increzator si daca ai forta da mai mult cu picioarulu si incearca sa pui la pamant.

| skk1z0 a răspuns:

Cu grijarolling on the floor) enerveazate si dezlantuiterolling on the floor spor la caftit

| Traxdata200 a răspuns:

Fratele meu "ucigas " uite daca ai sange in tine da nu pre cred iti impui punctu de vedere si dai pana il vezi la pamantbig grin