| esperanza a întrebat:

As vrea si eu sa adopt un pisoi pufos, blanos, de preferabil metis de siamez, sau siamez sau orice alta rasa, blanos sa fie.negru, gri, alb conteaza mai putin culoarea blanii. dar as prefera baiat.am cautat pe sit-uri donatii de pisoi, sau sit-uri specializate in adoptii. dar nu prea am gasit in zona mea. sau nu am primit raspuns la mesajele mele

Răspuns Câştigător
| ღAnonimღ a răspuns:

Vrei pisici blanoase si pufoase? incearca sphinx-u laughinglaughinglaughinglaughing)laughinglaughinglaughing glumesc. alea nu au deloc blana sau par. uita-te pe animal planet pe la ora 9-10. cateodata da despre caini, cateodata da despre pisici. (cats 101 sau dogs101) spune totul despre ele, dresajul, ingrijirea, bolile, ciclul vietii, cum se incadreaza in familii, etc. sper ca te-am ajutathappy

| esperanza explică (pentru ღAnonimღ):

Si sphinxul are farmecul sau.big grin eu vreau pisicu meu personal scumpa mea.ca pe animal planet si national wild ma uit. prea mult nu ma ajuta sfatul tau. daca mi-ai da o pisica de genul ar fi super.gasisem la o fata in brasov tocmai norvegiana de padure.aia e blanoasa foc.dar e departe. oricum multumesc.

11 răspunsuri:
| opium a răspuns:

Pisicile siameze nu sunt pufoase, dude!

| esperanza explică (pentru opium):

Nu sunt dude... si ma refeream la blana> no ofence. iar blana unei pisici cu firul de par lung e foarte pufoasa.si are matusa mea asa ceva dar nu are de dat

| opium a răspuns (pentru esperanza):

Mai copil...blana siamezelor nu e lunga. Punct.http://blog.ama-shop.ro/02/siameza/

| esperanza explică (pentru opium):

Opium.ti-am vorbit frumos. vorbeste la fel.am zis metis de siamez, sau alta natie, daca are blanita lunguta. si are matusa mea metisi vreo 2 puiuti. poate rasa pur sange nu are. dar depinde cu cine s-a imperecheat.

LOL...si eu ti-am vorbit urat cumva?

| Macsiim a răspuns:

In ce judet esti?

| esperanza explică (pentru Macsiim):

Noname. is in judetul iasi.

| esperanza explică:

Opium, cam da. ma iei cu o atitudine care nu e indicata in situatia asta, si nu am 10-15 ani ca sa ma iei tu cu fraze gen "mai copile","dude". deci te rog, vorbeste civilizat. daca intr-adevar ai ceva de zis la intrebarea mea, e ok, dar multa poliloghie pe langa subiect si care nu ajuta cu nimic problema mea e total airea

Aiurea daca nu ai 10-15 ani. Macar la varsta aia e normal sa te exprimi asa,dar daca tu spui ca ai mai mult,nasol.

Te sfatuiesc atunci cand grsesti, sa admiti, nu sa o arzi aiurea.

| esperanza explică:

Noname. is in judetul iasi.