De obicei nu, daca ai grija de el nu o sa patesti nimic, trebuie doar sa fii atent. Bafta
Ei nu prea transmit boli, cel putin asa stiu eu. Caci si eu am avut un hamster dar a murit cu muuuult timp in urma.Si ma rog, ce boli ar putea transmite? E si el un animalut necajit si mic.
Eu am hamster de 7 luni si nu am nicio boala.
Este foarte dragut, este foarte mic, nu face mizerie, nu miroase, nu face pipi si caca in toata casa.
Il ingrijesti usor.Trebuie doar sa-i dai papa proaspata si sa-i schimbi talajul de cateva ori pe saptamana.
Cumpara`ti este foarte dragalas
Discutabil. Sunt unii care sunt alergici sau pot deveni alergici la parul sau excrementele de la rozator. Iar urina de la el se descompune si rezulta amoniac, care in afara de disconfort poate sa te faca si mai sensibil la raceli.
Rozatoarele pot si sa transmita unele boli, dar daca il iei de la un magazin de profil el ar trebui sa fie "curat" in aceasta privinta.
Nu transmit nici un fel boli! Dar trebuie sa ai grija sa nu iti intre parul lor in gura!
Depinde in ce mediu a fost crescut, cu ce a fost hranit! Eu am avut un hamster dar din pacate a murit nu a transmis nici o boala, te sfatuiesc sa nu-ti faci griji ca te vei imbolnavi, si daca iti iei unul sa ai grija de el. Sper ca ti-am fost de ajutor, pa pa.