| just for me a întrebat:

Asa deci mie mi-a murit o papaglita si acum mi-am luat o pereche.versioara mea vrea si ea acum, dar nu stie daca sa ia pereche sau mascul.ar vrea sa-l invete pe baiat sa vorbeasca, iar daca ii ia pereche nu mai vorbeste. ii e teama totusi sa nu se simta singur fiind crescut de mik in grup. dar pe de alta parte ii e teama ca nu o vor baga prea mult in seama daca ia pereche.nu stiu deloc ce sa zic, si mie mi-a luat mult timp sa ma gandesc. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| AmericanCookie a răspuns:

Pai spune-i sa-si ia un ghid de ingrijire al perusilor, am citit asemenea carte si contine orice fel de informatii despre perusi, chiar si cum sa inveti un mascul sa vorbeasca, verisoara ta poate sa achizitoneze o pereche fara griji(doar ca masculul va invata mai greu sa vorbeasca)mult noroc!happy

6 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Pai verisoara ta are de dat o suta de milioane pe papagal vorbitor? K eu asa am vazut acum vreo luna intr-un pet-shop. Sa-mi vina rau si mai multe nu cand am vazut pretul. Si nu, nu era vorba de zece milioane, chiar am vazut corect. Era 10000 ron.
Sau ea vrea sa ia perus si sa-l invete sa vb?hee hee K daca e asa ii trebuie vreo 200 de ani sa reuseasca.

| just for me explică:

Nu e adevarat, si masculii perus vb "sufletzel"

| UnicornsAreLove a răspuns:

Sa ia masculul si poate mai pune o oglinda

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să ia întâi unul singur să vadă cum e. Şi dacă e simte singur să-i ia o pereche după. Baftă!

| raluky4 a răspuns:

Eu zic sa ia un pui mascul si sa il tina 2-3-4 saptamani singur ca sa invete sa vorbeasca, apoi sa ii ia pereche.Desi slabe sanse sa invete sa vorbeasca, dar ma rog... mai bine ar incerca sa il imblanzeasca prima oara.
Dar sa nu uiti: NU IL LASA MAI MULT DE O LUNA FARA PERECHE!

| crazygirlyo a răspuns:

Parerea mea mai bine sa isi ia doar un mascul.Am avut mai multi papagali, din pacate acum numai am nici unul pentru ca te atasezi prea mult de ei si e pacat cand li se intampla ceva :-