Pai spune-i sa-si ia un ghid de ingrijire al perusilor, am citit asemenea carte si contine orice fel de informatii despre perusi, chiar si cum sa inveti un mascul sa vorbeasca, verisoara ta poate sa achizitoneze o pereche fara griji(doar ca masculul va invata mai greu sa vorbeasca)mult noroc!
Pai verisoara ta are de dat o suta de milioane pe papagal vorbitor? K eu asa am vazut acum vreo luna intr-un pet-shop. Sa-mi vina rau si mai multe nu cand am vazut pretul. Si nu, nu era vorba de zece milioane, chiar am vazut corect. Era 10000 ron.
Sau ea vrea sa ia perus si sa-l invete sa vb? K daca e asa ii trebuie vreo 200 de ani sa reuseasca.
Să ia întâi unul singur să vadă cum e. Şi dacă e simte singur să-i ia o pereche după. Baftă!
Eu zic sa ia un pui mascul si sa il tina 2-3-4 saptamani singur ca sa invete sa vorbeasca, apoi sa ii ia pereche.Desi slabe sanse sa invete sa vorbeasca, dar ma rog... mai bine ar incerca sa il imblanzeasca prima oara.
Dar sa nu uiti: NU IL LASA MAI MULT DE O LUNA FARA PERECHE!
Parerea mea mai bine sa isi ia doar un mascul.Am avut mai multi papagali, din pacate acum numai am nici unul pentru ca te atasezi prea mult de ei si e pacat cand li se intampla ceva :-
Deniissel întreabă: