anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asa, deci uitati problema mea. Am cum s-ar zice un tic, mai degraba un obicei ca sa-mi rod unghiile si incepe sa ma enerveze laughing Nu le rod cand sunt stresata sau ceva de genu am un fel de tic. Nu sunt un caz grav sa mi le rod si in somn, pur si simplu mi le rod si imi amintesc la un moment dat ca am promis sa nu le mai rod. Cunosc chestia cu ambitia sa iti spui acele cuvinte de fiecare data cand iti vine sa le rozi gen,, NU mi le mai rod! " dar degeaba mai mult de doua zile nu pot. Sa-mi tin mainile ocupate e prea greu laughing uit! Alte solutii mai stiti? Altfel cred ca o sa-mi pun piper pe degete laughinghee hee Si cum fac sa creasca mai repede ( la loc ) pentru ca le am foarte mici si nu pot sa le fac cu lac x-(

Răspuns Câştigător
| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Am fost și eu în situația ta, până acum 2 ani.
De când mă știu am ros unghiile, dar acum nu mă mai lupt cu această problemă.
În primul rând trebuie să ai ambiție.
Te poți duce la farmacie să-ți dea un fel de lac pentru unghii dar ceva mai concentrat, mai amărui/acru.
Te va ajuta foarte mult.
Mai mult de o lună trebuie să folosești această soluție, iar după nu vei mai roade unghiile.
Să-mi spui și mia dacă rezolvi ceva.

Toate cele bune!happy

15 răspunsuri:
| P1nk1xD a răspuns:

Lacul de care se spune este un lac contra rosul unghilor. Mergi pana la farmacie si ii ceri lacul pentru rosul unghilor. Gustul este amarui de accea nu o sa poti sa tsi le rozihee hee. Trebuie dat cam o data pe zi ar fi indicat pentru. ca daca iti unghiile s`ar putea ca, acel gust sa se duca. Bafta multa;*

| maria3111 a răspuns:

Date cu ceva mai amar sau chiar lamaie sau mesteca pur si simplu guma

| gabriela93 a răspuns:

Daca gandul ca sub unghiile tale se afla tot felul de bacterii si mizerie si in plus e foarte scarbos nu te opreste exista pe piata oje sau geluri cu gust iute sau amar care se aplica pe unghii.

| deniisa a răspuns:

Buna.

Exista ceva lac de unghii in farmacii special pentru asa ceva care era un gust dezgustator si astfel nu vei mai vrea sa iti rozi unghiile. Din pacate nu mai stiu cum se numeste insa poti intreba la farmacie. Pa pa

| SugarAndSpice a răspuns:

E foarte buna idee cu piperul daca altceva nu iti este de folos!

| FantomaTurcoaz a răspuns:

Si eu sunt la fel, nu mai ca eu numi le rod, eu mi le rup. big grin

| monikaaaaaaaaa a răspuns:

Nu stiuthinking
incearca sa rozi alcevalaughing
mananca guma...sau.;-?

| Jeny1 a răspuns:

Dulce SwEet, vezi? Dacă nu ai unghii nu ai să poți să te bucuri de diverse culori și ai să ai tot timpul mâini ca de copilaș. Dacă tu crezi că nu poți altfel, încearcă să ai într-o mână un creion, ceva, iar în cealaltă un obiect micuț, o radieră, pentru că eu cred că doar cînd ești foarte concentrată citind, rezolvând ceva, uiți de ceea ce ți-ai propus. Îți țin pumnii, succes!

| JustinEIubyMeu a răspuns:

Si eu obisniam sa fac asa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei Sweet.
Eu zic sa cumperi de la farmacie sau de oriunde alt undeva o fiola de algocalmin. Pune continutul intr-un capac de brorcan si baga degetele.Devin foarte amare si sunt neplacute la gust.
Ca sa le faci sa creasca trebuie sa le tii in apa calda (asa stiu eu) adica pur si simplu poti sa speli vase laughing da` sa nu ti le rozi pe urma laughing.
P.S.Chestia cu algocalminul merge sau cel putin la mine a mers big grin
Sper ca te-am ajutat.
Funditabatting eyelashes?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sisi, fara suparare...dar ai o minte de copil din ala de 2 ani. Daca nu-ti convine problema mea, mars de aici si du-te sa-ti pui mintea cu altii de seama ta! Scuzati de limbajul folosit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Na, si eu te raportez, iti convine? Ai dreptate asa-i ce guraliva sunt oh go on?

| DianaIstratii a răspuns:

Imi semeni mie :d... Buna intrebare mi-ar fi de ajutor si mie laughing

| razvan05 a răspuns:

Si eu am problema asta de cand m-am nascut (16 ani laughing). am incercat mai intai cu un psiholog (nu a mers) apoi cu bandaje la fiecare deget (cum le-am dat jos am inceput din nou) si acum ma chiniu cu lac crying dar am inceput sa ma obisnuiesc cu gustul ala amar si mi le rod in continuu. daca gasesti vreo solutie sa ne spui si noua, te rugam :*winking pa

| Keli a răspuns:

Si eu am acesi problema...si e f enervat ca imi cresc f greu. dupa ce le fac cu lac si le aranjez ies asa de bine incat in jur de 5 zile nu le mai rod.de mila sa nu le stric laughing. dar dupa...ehh.trece milarolling on the floor