| davidribert1231 a întrebat:

Asi dori sa achizitionez un iepure pe cara sa-l tin in curte, dar locuiesc intr-o zona populata de multe pisici, credeti ca ar fi o problema?

Răspuns Câştigător
| DryIce a răspuns:

Iepurele sapa oricunde gaseste pamant. Face gaura pana la 1 metru in subteran si se taraste prin ea ca si cartita. Daca se apuca de sapat in 24 ore sapa tunel si iese pe sub orice gard care nu are fundatie de beton foarte adanca. Iepurii se tin in cusca de fier cu podea din sarma groasa ca curga rahatul jos. Sub ea se pune tabla inclinata. Altii tin si in cusca de lemn. Iepurii mananca foarte mult, extraordinar de mult si fac foarte mult rahat. Rahatul lor pute mai rau ca la orice animal si e toxic, are mult sulf happy si zilnic trebuie sa ii cureti. Daca nu are pereche inebuneste. Se imbolnaveste foarte usor, la fiecare 6 luni trebuie sa stai cu vaccinul pe el, sa nu mai vorbim de raie in ureche care face de 2 ori pe an. Cand e adult bate pisica dar nu si cainele. Daca este o haita de pisici asta e va fi mancat. happy eu zic ca nu prea merita iepurii. Daca ai peste 10 trebuie sa duci zilnic 2 saci de lucerna la ei.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii faci tarc, nu vad problema. Daca nu ii faci tarc, ar fi o problema.

| Giho a răspuns:

Nu, dar sper ca iepurele sa nu fie foarte mic, adica pui, ai putea avea probleme.

| Giho a răspuns (pentru anonim_4396):

Din cate stiu, pisicile nu ataca iepuri, pui posibil, dar putin mai crescuti nu

| Cicada120 a răspuns:

Pisicile nu ataca iepuri atata timp cat nu sunt pui. Am avut odata iepuri si 22 de pisici. Ii tineam intr-un tarc si cateodata le dadeam drumul prin curte (fiind ingradita) iar pisicile nu le-au facut niciodata nimic.