Sigur ca poti! Eu am avut caine cu pisica si nu`ti zic ce joaca faceau si cum se fugareau si se distrau!
Dar incepe socializarea lor ACUM, nu cand creste pisica mare. Daca se invata cu porcusorul, de acum, de cand e mica, niciodata nu se va repezi la el.
Sigur ca poti
cum sa nu
daca tii porcusorul intr-o cusca nu e nimic doar nu poate ajunge la el
Da. Pisicile daca sunt crescute de mici cu diferite animale nu devin prea violente dar, pentru protectia micutului, tine-l inchis. Deasemenea nu le da acceiasi mancare.succes
Si eu am adus acasa o pisica pe vremea cand aveam porcusor. Era mai mica si se temea de el. Cand a crescut, a ramas cu firca.
Pai daca pisoiul este un pui.adica micut. poti sa il pastrezi deoarece pisoiasului o sa ii dai de mancare ceea ce manaci sh tu sau mancare speciala.sh in plus daca se invata de mic cu porcusorul.nu o sa il manance.ba mai mult o sa fie prietenii. dar important e sa ii arati porcusorul.sa incerci sa ii pui pe amandoi apropiati.ca sa se obisnuiasca
poti sa ii pastrezi pe amandoi linistita.sa iti traiasca
Pai daca nu lasi liber porcusorul cand e pisica prin preajma e bine si deoarece e mica invatal sa asculte si sa nu se urcee p obiecte sau sa manance diverse lucruri ex pasari. decii ai gijaa poti! ca si eu am papagal si 2 pisiki si nu mi la mancat
Daca tii porcusorul de guineea in cusca undeva pe o etajera sus normal ca poti
Nu il pastra deoarece nu sti ce se intampla daca nu esti tu acasa/... iintreaba pe cineva de la scoala sau de prin cartier/...