Si eu cu Elianna am trecut prin aceasta experienta. Citeste postarile noastre pe aceasta tema aici: http://www.tpu.ro/......u-a-fost/!
Eventual, poti sa iei legatura cu Elianna si printr-un mesaj privat, ca sa afli mai multe. Succes!
Pune-o intr-o cutiuta undeva pe ceva moale,sfarama-i firmituri de paine, poti sa-i pui si putin malai daca ai, ca o sa manance ea si maine du-o la un veterinar daca poti
Dai niste frimituri de paine dar fale mici si pune-i apa undeva...sai pune-i niste tarate,malai, tarate simple adica doar prafu ala atat...dar dai malai, frimituri de paine, sa ii pui apa intr-un castron sau in ce ai Stiu ca si eu am avut o vrabie a cazut de undeva de sus si am luat-o acasa si peste 2 zile a invatat sa zboare.
Ar trebui sa eviti pe cat posibil sa o atingi incearca sa'i dai sa manance mancaruri moi:pasta de ou cu branza dulce, mei etc.
Pasarelele nu prea traiesc impreuna cu omul deci...nu vreau sa te superi dar CRED ca va muri.
Pasarelele nu prea traiesc impreuna cu omul deci nu vreau sa te superi dar CRED ca va muri.