Afli unde este magazinul de reparat biciclete si te duci acolo, nu-ti bati tu capul cu ce piese trebuiesc. Face mecanicul. La sfarsitul reparatiei intreaba-l si va explica ce vrei sa stii pe viitor
Merci! Am fost azi la atelier și am rezolvat problema și cu pana și cu lanțul. E un băiat fain care alege să le repare în loc să le înlocuiască și zice că înlocuiește doar atunci când nu se mai poate face nimic. La fel s-a întâmplat și când am avut frâna din față desfăcută, iar eu ziceam că e ruptă. Am avut un incident cu bicicleta, însă la alt atelier când am mers a zis că necesită "clești noi" ( frâne V-Brake) și eu cred că ăla știa că e doar desfăcută, el doar strângea frâna și plăteam ca și frâne noi. În plus acolo trebuia să aștept 7 zile să pot băga bicicleta in service. În schimb atunci mi-am dat seama ce țeapă era să iau, când am mers la băiatul la care am fost azi și el a reparat frâna, nu schimbat. Azi nu a zis nimic dacă ar fi lanțul uzat sau pinioanele. Însă tot le voi înlocui pentru vara anului 2020. Și adevărat ca tot la el va trebui să merg sa întreb despre piese.
Bun, bravo. ps: cand cumperi piese de schimb si faci reparatia la acelasi mester /atelier primesti o chitanta pe produsul nou cumparat si apoi factura pe reparatia bicicletei. In factura scrie reparatia facuta/iar produsul schimbat trebuie sa coincida cu produsul de pe chitanta, in felul asta nu te pacalaste nimeni