Buna Raluca! Imi pare foarte rau pentru tine, sincer.Stiu cum e sa pierzi un animalut la care tii.In urma cu 4 ani si mie mi-a murit un catel.Un caine mai mare l-a muscat de gat.Il iubeam foarte mult si el ma iubea pe mine.Tot timpul ne jucam si cand eram suparata sau trista el ma inveselea.Simteam ca lui pot sa-i spun orice si cand vorbeam cu el si se uita la mine parca chiar ma intelegea.Era mai mult decat un animal pentru mine, era un prieten.Am fost foarte trista dupa ce a murit.Plangeam cand ma gandeam la el si nu imi venea sa cred ca el chiar nu mai e cu mine.Ideea e ca si eu am suferit cand mi-a murit catelul, dar mi-am trait viata in continuare si am reusit sa trec peste.Gandeste-te ca prietenul tau e intr-un loc mai bun, ca e fericit si ca de acolo de unde e te priveste.Sunt sigura ca el nu ar vrea sa te vada trista.Stiu ca e greu pentru tine, dar o sa depasesti momentul, o sa vezi. Daca l-ai iubit mult, va dura putin pana sa-ti treaca durerea din suflet, dar timpul vindeca orice rana.Gandeste-te la lucruri frumoase si fa lucruri care-ti plac, asa timpul va trece mai repede.Eu zic sa nu incerci sa-l uiti, dar nu te gandi la faptul ca el a murit,gandeste-te la clipele voastre de fericire.
Stiu ca nu prea te-am ajutat,dar timpul te va face sa treci peste.
Si scuze ca am scris asa mult, dar chiar m-a emotionat povestea ta si sincer mi-au dat lacrimile cand am scris, gandindu-ma la cainele meu.
Sunt multi oameni care sunt rai cu animalele lor si chiar le lovesc.Ma bucur ca mai sunt si oameni, ca tine, care isi iubesc animalele.
O seara frumoasa si numai bine iti doresc!
Mersi mult si sa stii ca si mie mi-au dat lacrimile cand am citit.
Cu multa placere.Si nu uita sa zambesti! Viata merge inainte
Succes
Trebuie sa intelegi ca animalele nu sunt oameni. Ti-a murit animalul de companie. Ca sa treci mai usor peste moment iti recomand sa cumperi altul care sa arate la fel. Vei descoperi un nou prieten cu alte calitati sau apropiate.
Cunosc acest sentiment si am cautat si eu sprijin pentru a trece peste. De fiecare data a mers aceeasi metoda: m-am tot gandit cu drag la acel lucru sau fiinta regretabila pana cand, incetul cu incetul, am devenit independenta.
In doua, trei luni cred ca o sa-ti treca. Timpul acesta in care treci peste este bine sa fie destul de indelungat pentru a parcurge treptat starile specifice uitatului.
Incearca sa nu lasi deoparte viata ta si sa te concentrezi la realitate.
Pastreaza amintirile in inima ta si aminteste-ti cu BUCURIE de clipele petrecute impreuna. Nu uita :totul se petrece cu un scop anume! Succes!
Incearca sa nu te mai gandesti la el, gasesteti un hobby sau gasesteti un alt animal
Pai.te inteleg, gandeste-te ca mor altii mai dragi decat el! Nu te mai gandii la el(chiar daca ti se pare ciudat)du-te afar cu prietenii, distreaza-te, joaca-te.Toata lumea trebuie sa moara candva nu traim vesnic! Sper ca te-am ajutat. Funda?
anonim_4396 întreabă: