Da-i de mancare, joaca-te cu el si iubeste-l.probabil ii este dor de mama lui.tie cum ti-ar fi sa te ia cineva de langa mama ta? cred ca si tu te-ai simti oribil, nestiind ca acei oameni de te-au luat te iubesc cu adevarat. ofera-i multa atentie si dragoste ca sa poata sa isi dea seama ca are un sprijin.bafta! funda?
Poate se simte prizonier sau poate nu ii place agitatia de la bloc,ori i-o fi foame sau sete.Te sfatuiesc sa il alinti mult,sa il tii in brate,sa ii vorbesti. Daca ai balconul inchis,scoate-l pe balcon,deschide doar un geam si supravegheaza-l sau blocheaza accesul spre geam.Da-i niste laptic si in el inmuiat niste paine, cumpara-i o pisicuta de plus sau nu neaparat, un plus sa nu se simta singur.Joaca-te cu el, baga-l in seama! Sanatate tie si lui!
Saracutul . stai cu el in brate alintai. mangaie'l usor .da-i papica joaca-te cu el[ii mai distragi atentia de la supararea lui ], canta-i [la mine functioneaza ca sa adoarma pisicu` =]] de mic i-am cantat =]] si s-a obisnuit]
Sa ii dai mult de mancare si dupa aceea o sa adoarma(asa mi s-a intamplat si mie)