| Didyna a întrebat:

Astazi, sa vorbim fiecare despre hobbie-ul sau...atept raspuns

6 răspunsuri:
| iFollowRivers a răspuns:

Hobbie-uriule mele sunt modellingul, actoria si echitatiahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hobbie-ul meu este sa fac programare web.

| swaggerofachampion a răspuns:

Printre putinele mele hobby-uri, preferata mea este Yoga.
Nu sunt instructor, nu iau lectii.
Am inceput prin a ma documenta pe Internet, ce inseamna sa faci Yoga, cum te simti, si efectele ei.
Prima data cand am inceput sa o practic, am simtit imediat efectele ei, de relaxare. Am inceput sa o practic de doua ori pe saptamana.
La scoala era totul mai bine, eram mai calma si aveam chiar si note mai bune, si o viata mai buna. Si datoram asta acestui lucru miraculos, numit Yoga.
In vacanta in practicam in fiecare zi, pentru mai mult timp, deoarece aveam foarte mult timp la dispozitie, si era foarte relaxant. Sa spun asa, e ca un drog care nu provoaca dependenta, si nici o stare temporara de bine. E o stare de bine tot timpul in jurul tau.
Am inceput sa fac Yoga cu o prietena, convinsa ca si ei i-ar prinde bine, si chiar i-a prins. Mi-a multumit ca i-am aratat acest lucru, si ca o sa il practice si ea mai des.
Acum fac Yoga timp de 15 minute in fiecare dimineata, si totul imi merge foarte bine.
Va recomand si voua sa faceti Yoga cu drag!
Numai bine!

| Hohenheim a răspuns:

Daca ganditul poate fi considerat un hobby, then.

| ellyd a răspuns:

Hobby-ul meu preferat e inotul, as face si echitatie dar nu avem in oras

| NoNaamexD a răspuns:

Hobbie-urile mele sunt "desenul,cantatul,progamarea,pagini html, operarea, karatele si patinajul. Ale tale care sunt? big grin