| Inventator a întrebat:

ATENŢIE DAU FUNDĂ! de ce îmi ies puii de iepure abia fătaţi din cuib şi se târăsc prin cuşcă?

8 răspunsuri:
| LIN2010 a răspuns:

Este anormal sa iasa iepurasii abia fatati din cuibul de puf, facut de iepuroaica, ceva s-a intamplat, cusca ta are compartiment separat pentru fatare?, asa este cel mai bine iar gaura de acces a iepuroaicei in acea compartimentare trebuie sa fie mai sus decat nivelul podelei cu circa 8-12 cm, tocmai pentru a nu ajunge accidental iepurasii afara din cuib(atunci cand iese iepuroaica repede din cuib se intampla des sa ramana iepurasi agatati de mameloane), sau nu-i ajunge laptele sa-i hraneasca si de aceea orbecaie prin cusca, oticum ia-ti o manusa in mana si pune-i la loc in cuib urgent.Succes

| NuMaContrazice a răspuns:

Salut, eu cresc iepuri UG de 3 ani.
Da-mi mai multe detalii, aici sau pe privat, cum adica "abia fatati"?
Cate zile au, nu te lua dupa cel/cea care ti-a raspuns acum, raspunde d'ampulea, habar nu are de iepuri.Un pui fatat de 1-8 zile nu iese din cuib daca este ingrijit si alaptat de mama sa.
Poate nu-i alapteaza femela si le e foame si de asta nu stau linistiti.

| Lou222 a răspuns:

Se tarasc prin cusca, din cauza ca sunt prwa mici, iar ei ies din cuib deoarece le place sa se plimbe (ca oricarui animal). nu cred ca este ceva de speriat happy sa-ti traiasca :*

| NuMaContrazice a răspuns (pentru Lou222):

Iepuri nu ies din cuib pana la 8-13 zile.NU mai raspunde daca habar nu ai de ce vorbesti! Auzi....sa se plimbe abia dupa ce i-a fatat ....Doamne!

| mada225 a răspuns:

Le place sa se plimbe si o cauta pe maicasa sa ii alapteze nu-i nimic grav

| Tedu a răspuns:

Sunt mult prea mici ca sa iasa din cusca
si sa se tarasca pote ca nu ii alapteaza iepuroaica si le este foame de aceea sunt asa nelinistiti.

| Gheju_Iasmina_2001 a răspuns:

După cat timp pui ies din cuib?

| Gheju_Iasmina_2001 a răspuns:

Nu se poate ca pui abia născuți sa se splimbe așa de capul lor. Ei se mai plimba așa pentru ca le este foame sau sunt neliniștiți dar doar in cuibusor.