| Fragile a întrebat:

ATENTIE, DAU FUNDITA! Am citit intr-o carticica"cum sa-ti ingrijesti pisicuta" ca atunci cand dau din coada inseamna ca sunt nervoase si ca atunci cand torc e semn de satisfactie. Dar uneori pisicuta mea toarce si da din coada in acelasi timp.Nu mai inteleg, asta ce semnifica?

Răspuns Câştigător
| Yoral a răspuns:

Nu e nici nervoasa si nici nu e fericita e intre. Cati ani are pisicuta ta? Imi dai si mie fundita pls

13 răspunsuri:
| kr.mdy a răspuns:

Ca e o pisica vioaie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pisica toarce si da din coada tu uitate la ochisirii ei si vezi daca ii are cam inchisi inseamna ca se simte bine daca ii are deschisi de tot si cu pupila mare e concentrata altceva n-am ce sati zic

| vivalavida a răspuns:

Ca trebuie sa-mi dai mie o fundita :p

| Anca a răspuns:

Nu stiu ce ai citit tu, dar nu e musai sa fie asa.
Pisicile sunt nervoase atunci cand dau din coada scurt si repetat.
Dar de exemplu, dau din coada si atunci cand se mangaie de tine, sau de obiectele din casa, sau cand se spala- si asta inseamna ca se simte bine, e linistita.
Atunci cand e nervoasa, datul din coada e insotit si de urechile date pe spate si privirea fixa.

Referitor la tors : Pisicile torc si de placere, dar si de durere.
Trebuie urmarite si celelalte reactii. Daca toarce in timp ce se spala, mananca, o mangai. sau daca toarce si e agitata si nuºsi gaseste locul.

Torsul si datul din coada, nu le poti lua la general happy

| andreea_2538 a răspuns:

E bucuroasa...
nu mai citi in anumite carti,. deoarece nu mereu e adevarathappy

| vlaaddd a răspuns:

Ca se simte bine si o enerveaza ceva si are chef de joaca.

| adelaroman79 a răspuns:

Nu e adevarat!
Atunci cand pisica da din coada, e semn ca e fericita, la fel ca si cainele.
Atunci cand toarce e semn, intr-adevar, de satisfactie, de bucurie launtrica.
Asa se si explica.
Atunci cand toarce si da si din coada inseamna ca e fericita si satisfacuta!

Sper ca ti-am fost de ajutor!

funditahappy:*

| SexyGirl4You a răspuns:

Pai hai sa iti zic o chetie. Pisicutele nu torc mereu cand sunt fericite! De exemplu pisicuta mea toarce si se da bine pe langa mine doar ca sa primeasca mancarelaughingSi cand da din coada nu inseamna neaparat ca sunt nervoase... poate au chef de joaca(am patit si eu)

| Roby67 a răspuns:

Daca pisica toarce, inseamna ca este multumita, ca te a linistit pe tine. Daca da din coada, inseamna ca ea inregistreaza toate miscarile si zgomotele care sunt in jurul ei, fapt care nu inseamna ca este nervoasa. Este greu sa intelegi limba unui "animal" dar se poate daca vrei. SI ATENTIE, NU VREAU FUNDITA.

| Anca a răspuns:

Majoritatea nu stiti despre ce vorbiti!
Pisica nu da din coada DOAR cand e fericita! Si nu toarce DOAR de placere. Mai documentati.va sau abtineti-va de la comentarii eronate!

| sufletzel a răspuns:

Adelaroman79, nu te intreb daca ai avut vreodata o pisica pentru ca e clar ca n-ai avut din raspunsul tau. Totusi sunt curioasa sa te intreb daca macar ai vazut una... ca la ce raspuns ai dat ma indoiesc si de acest lucru. sa stii ca decat sa rasp aiurea mai bine taci, ca rasp tau poate face rau sau poate crea confuzie daca cineva il ia de bun, iar tu habar n-ai ce vb.
O pisica nu toarce doar de placere, poate toarce si din alte cauze. Dar in general, torsul inseamna satisfactie pentru o pisica SANATOASA. Datul din coada, la fel, nu inseamna neaparat nervi. Poate sa dea din coada energic si poate fi din cauza nervilor, sau poate sa dea din coada alene si sa toarca in acelasi timp. In cazul asta, datul din coada este relaxant.

| ed23tm a răspuns:

Este alintate prea mult sau poate cam rasfata.
nu crede tot ce scrie in carti.

| Selena111 a răspuns:

Nare cum daca da din coada sa fie suparata ci inseama ca e happyhappy si daca mai si toare ei bine pisicuta tha e super fericita big hug

fundita?