Zgarda nu actioneaza prin unde, ci il curenteaza putin cand latra, pana o sa asocieze latratul cu curentatul si disconfortul! Atunci nu o sa mai latre, dar o sa faca altceva.Eu am experienta asta cu cainii vecinului de deasupra, care latrau de ma dispera! I-am facut omului o amenintare ca chem politia cand mai lasa cainii singuri si. o sa vada el ce-o ca pateasca. Dupa 5 ani de scandal ieri le-a pus zgarda antilatrat la amandoi si mi-a zis mandru ca a dat o groaza de bani pe ele dar mi-a rezolvat mie problema cu latratul in cap(parca era numai problema mea!). Azi au plecat oamenii linistiti de acasa siguri ca va fi liniste! Dupa ce au latrat un pic s-a lasat o liniste mormantala! Oaaa, mi-am zis, in sfarsit! Nici n-au trecut 5 minute ca "domnii "caini au aflat cum sa pacaleasca zgrda si... a inceput un concert de urlaturi de parca era luna plina si venea sfarsitul lumii! Si au tinut-o tot asa trei ore! Am zis ca mor! Asa ca...trage tu concluzia.Ar fi bine sa iei una de proba, ca scapi de dracu si dai de ma-sa! Si mai si platesti vreo 500 lei pentru asta!
Exista
Si e o inventie chiar buna.
Altfel toti proprietarii de caini ar fi aruncati afara din bloc.
Eu nu ma mai risc sa-l las pe al meu singur pana nu obtin zgarda aia )
In final am renuntat la idee.
E un stres imens pentru catel si nu vreau sa-l supun la asa ceva.
Pe urma o sa tremure la cel mai mic zgomot!
N-are rost. Nu va mai fi caine!
Avand in vedere ca, plange din cauza ca-i mic, in curand se va rezolva problema asta.
Nu o sa dureze f mult pana se obisnuieste!
Eu oricum il las singur doar 3 ore pe zi 3 zile din saptamana.
Zic ca nu e mult.
Si nici nu e timpul programului de liniste. Deci vecinii sa suporte pana se invata el.
Am incercat si iti spun ca cea care il uda este mai buna.Eu asa am ales si este buna
anonim70 întreabă: