| EuEuEu_6779 a întrebat:

Avand in vedere ca afara ploua ff tare asa vrea sal tin pe catelul meu de 3 saptamani in casa doar ca se,, excrementeaza,, unde apuca ce sa fac cu el

mentionezz ca nu are inca o cusca

6 răspunsuri:
| WeLoveIceCream a răspuns:

Ii poti pune un ziar sau o paturica veche pe care sa "excrementeze" linistit. sper ca raspunsul meu ti'a fost de ajutorbig grin.Bye

| Ruxuletz a răspuns:

happy eu mi-am invatat catelul sa faca pe pampers, exista pampersi speciali pentru catei sau unii mai mari care ii poti pune pe jos, de oricei ei isi fac nevoile din 2 in 2 ore, dupa fiecare masa, sau dupa fiecare partida de joaca. Du-l pe pampers din 2 in 2 ore si va invata sa mearga singur la locul respectiv. Bineinteles, la inceput o sa mai faca si prin casa, dar cu timpul se va invata sa faca numai unde ii arati tu. Bafta!

| Ruxuletz a răspuns:

Si apropo, un catel de 3 saptamani nu se tine afara, cateii de la 3 luni au voie sa iasa pe jos afara, in rest trebuie tinuti doar in brate. De ce? pentru ca la 3 luni li se face un vaccin pentru anumite boli care le pot lua pana in 3 luni daca sunt tinut ape jos. happy

| Dr3yga20 a răspuns:

Pai in primul rand e mai usor sa zici ca unde isi face "nevoile" fiindc "excrementeaza" nu-i cuvant si poti sa aduni cu o hartie si sa arunci afara.La 3 saptamani ma mir cum de-l ti afara si nu in casa.

| tomy111 a răspuns:

Salut...Pai incearca sa-i cumperi o cutiuta cu nisip sau ceva de genul si invata-l sa se "excremeze" acolohappy

| John_7502 a răspuns:

Toti cainii din lume pana la 6 luni o sa faca unde apuca nu conteaza daca are cusca, daca are unde sa faca excrementele etc. asa ca succes la asteptat! Daca tii la el nu este o problema daca nu o sa iti stea in cap! happy big grin