Am 2 catei masculi
-un terrier pe nume Ciuckser
-si un catel pe care l-am adoptat pe nume Rikky [este pechinez]
Mai am 2 pisici dar nu le-am dat inca nume [tot masculi]
Un papagal pe nume Rocky [tot mascul]
Doi bobocei de ratusca
- Femela se numeste Lory
- Masculul Costel
Am 9 iepurasi belgieni doar ca numai unul are nume si anume un mascul pe nume Rilla
Am si pestisori doar ca aia nu pot sai deosebesc
Si atat. App aproximativ toti sunt baieti pentru. ca tatal mew nu accepta fetele pentru. ca nasc
Am o catelusa metis de pekinez care este inca la mama sa. O voi lua pe 28-29 iulie cand vin de la mare. O cheama Lissa.
Eu am un mic catel de rasa yorkshire terrier la categoria toy si o cheama Pinky are 1 an si 6 luni. E ca o printesa crede-ma!
La bloc am o catelusa, care e cam batrana! O cheama Linda si e f.scumpa,pacat ca doarme tot timpul!
La curte mai am 4 caine micuti 2 baieti si 2 fete:Horia, Bingo, Lulu si Riverita(vine de la Veverita.cam ciudat nume stiu)
Am 3 caini:
-un boxer femela. se numeste Lola
-un Chow Chow femela. se numeste Mara
-un Ciobanesc German. se numeste Rex
am 3 pisici :
-o femela pe care o cheama Gina
-un motan pe care-l cheama Tomy
-o femela pe care o cheama Sanii
doua broscute testoase canadiene:
-o broscuta pe care o cheama Broschi
-un broscoi pe care-l cheama Toni
Am 4 pisici si un caine
pisicile: Pufu, Nate, Martzi(de la Martzipan) si Blonda
Cainele : Loo
Am asa 3 Caini- Maro, Max, Tuca 4 Pisici -ZiZi,Dodolina, Florica, Tomy
4-iepuri mari 3 fete si un baiat si mikutzi 7, 20 de gaini si 2 rate atatea animale am eu
Am doua pisici si trei caini
Pisicile:Tomita si Miti, iar cateii:Liza, Lupitu si Vulpitu
Eu am un catel. Numele lui este Stick... are 4 ani si este bichon. Blanita lui este neagra cu pete maro pe piept si la labute, iar in varful cozii are o pata alba.
Un catelus-Foxy, 2 pasarele- Lili, Lola plus multe alte animale: gaini, cai etc
La tara, am 3 caini, 3 pisici si 10 porumbeii...
Numele sunt alese de surioara mea...asa ca, lasa
Am o broasca testoasa pe care o cheama aneta, si una elisabeta.Mai am o hamsteritza pe care o cheama sophya. Fundaaa?
4 pisici : Leila (Angora), Toy (Birmaneza), Lizette(Angora) si Justin (metis British Shorthair)
3 caini : Shitzu (Bichon Maltese), Bella (Ciobanesc Mioritic), Pepi (Schnauzer pitic). Am atat de multe fiindca stau la curte si iubesc foarte mult animalele
Aveam un pisic Vasile și un cîine Titi. Au sărit gardul și duși au fost Vasile și Titi.
Eo am o mata si sta toata ziua in brate la maicamea... o cheama bobo [da la "bombonica" (asa a strigat'o mama introzi cand era mica si la alt nume nu mai raspundea)]
Au am 2 papagali dar ii am de 6 ani :X si 1 hamster! am avut 2 dar unu a murit din cazue nestiute! si hamsterii ii am de 1 - 2 ani!
pe papagalul baiat - PaCo :X
pe fata - CoCo
si pe hamsterita - FeTiTzA
FuNdYtZa?
Deniissel întreabă: