Poi normal ca nu, da-o dracu de treaba, vrei sa arati tot ce ai sa ii atragi pe credinciosii care merg acolo sa se inchine pe calea ispitei?
Copiilor, voi sunteti satanici de mici.
Depinde cat de scurte Trebuie sa fie decente. Nu poti sa te duci in pantaloni scurti, intr-o fusta de o palma sau cu un maieu cu decolteul de se vad toate cele . Nu te pune nimeni sa te imbraci cu fuste pana in pamant, daca nu iti convin, dar sa fie haine decente. Pentru fete sunt indicatele fustele Mai ales daca te duci la manastire sau la biserica
Bafta!
Da...dar parca sa nu se vada parti intime...adica eu am fost in tricou si pantaloni 3 sferturi si am avut voie!
Sa sti ca depinde. sunt unii preoti care ii lasa pe copii in pantaloni scurti si tricouri. Insa daca ai o varsta mai inaintata, mai ales ca si femeie se spune ca trebuie sa respecti biserica. Eu eram cu prietenul meu intr-o mini excursie, si am decis sa vizitam o manastire, eu eram in pantaloni scurti si maiou, era f cald afara. Si la intrarea in manastire, m-am targuit cu un preot sa ma lase sa intru, pana la urma urmei mi-a dat un fel de fusta pe care sa mi-a legat-o in jurul braului, mi-a legat una si de gat, ca sa nu mi se vada umerii si mi-a mai pus si basma in cap! Afara era cald si eu toata in nergru! De atunci pe la orice manastire ma duc, imi iau cel putin pantaloni 3 sferturi si un tricou nedecoltat. Pup:*
Ce este pana la genunchi este voie si cu tricou.in fusta sau pantaloni scurti, maieu nu ai voie
Nu, nu avem voie cu o tinuta indecenta, incearca sa te imbraci in niste pantaloni 3 sferturi...
FlorentinAlexandru întreabă:
crissdeea94 întreabă: