Eu am perusi, dar trebuie sa ai grija de ei, iti poti lua un caine de talie mica sa nu ocupe mult loc in casa si sa fie usor de intretinut
Buna.
Iti recomand catelusii, sunt cele mai iubitoare animale de companie, se ataseaza foarte tare de stapan.
Dar inainte de a-ti lua unul trebuie sa stii ca implica multe...
trebuie sa il scoti afara regulat, sa ii faci toate vaccinurile si deparazitarile, sa il tunzi (daca e cazul) sa il duci sa ii taie unghiile, sa ii cumperi mancare iar toate astea COSTA BANI(mai multi decat ai crede).
sa nu mai vorbim de facutul nevoilo in casa pana la 6 - 7 luni
Daca nu te simti in stare sa faci toate astea mai bine iti iei ceva mai usor de ingrijit...
Mie imi plac multe pisoii ii ador. Dar te sfatuiesc sa-ti iei un caine ( vaccinul costa stiu ) dar cainele il poti plimba, asa pisica sa stea numai in casa... Pestii mor (acvariu frumos costa mult ) papagalii fac galagie, hamsterul ar mai fi o solutie
Eu am avut un catel, era cel mai bun prieten al meu, dar a trebui sa ma despart de el, si nu-l vad de 2 ani, mai traieste inca si debia astept sa'l vad. Catelushi sunt cele mai bune animale de companie, parerea mea, simte cand tu esti fericita si e si el/ea fericit/a impreuna cu tine, simte cand esti trista si e trist si el/ea dar in acelasi timp incearca sa te inveseleasca. iti recomand un catzelush
Deniissel întreabă: