| Droghh a întrebat:

Aveti careva din voi sau stiti pe cineva sau un site unde pot gasi caini ieftin 1 2 mil ciobanesc german, bichon, etc. Va rog mult... Funda +vot

7 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

La pretul asta o sa gasesti doar metisi si bolnavi, pe care poti sa-i iei pe gratis si de pe strada... Daca vrei caine de rasa strange acolo 200-250e si-ti iei unul 100%pur.

| Droghh explică:

Maxim 5 mil.

| Razvan_Popescu_1994 a răspuns:

Salut, Damy_Damy_1999!
Cauta pe tocmai sau pe mercador, am vazut acolo anuntori cu animale.
Sper ca te'am ajutat. Bafta

| westie21 a răspuns (pentru Razvan_Popescu_1994):

El vrea caine de rasa la 1-2 milioane ceea ce n„o sa gaseasca nicaieri. da asta e alta treaba. laughing

| Droghh explică (pentru westie21):

1-2 mil am zis asa ma... Dar de la 1-2 mil pana la 5 max.

| westie21 a răspuns (pentru Droghh):

Depinde de bugetul tau. nu numai la canise gasesti rase "100% pure". dpar pentru ca unii au canise si se zbat sa isi vanda puii (ceea ce nu ar trebui daca sunt "100% rasa pura"), nu te gandi ca daca iei dintr`un pet shop (unde nu ai sa gasesti pedigree) sau de la un particular il iei muribund si la fizic semanand cu un maidanez. oricum, dupa buget, alege.

| Razvan_Popescu_1994 a răspuns:

Daca vrei am eu unul il dau la un milion
E cainele perfect:
Are o laba rupta si una taiata(deci nu sare pe tine) nu are dinti (deci nu te musca) nu are par (deci nu are purici) nu are coada (deci nu are dupa ce sa alerge) nu are un ochi (deci nu te vede cand ii faci semne) are cancer la plamani (deci nu iti respira oxigenul) are sida (deci nu e pericol daca mai ai animale) are insa un defect e turbat.
daca vrei sunama #31#0756360130 si vorbim.