| AvalohAlyn a întrebat:

Aveti catelus Beagle? Cum se comporta? Ii rezistati energiei lui?

Răspuns Câştigător
| maria89nic a răspuns:

DA! Am cumparat unul acum cateva zile.E micut dar foarte energic. Week-endul asta l-am programat total pentru el.Acuma doarme, caci am stat mult aseara cu el dar e foarte jucaus, un mare lingau si o dulceata! Daca ii acorzi destul timp (si nu ma refer la 10 minute de aruncat-adus batul/mingea/etc) va fi fericit.Mult succes, sa ai un catel sanatos! big grin

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut.
Este destul de energic, daca nu esti o persoana cat de cat activa si preferi sa-ti petreci toata ziua in casa, nu e un caine bun pentru tine.
In rest, sunt irezistibili si vor face vor din tine happy
Ok, serios vorbind, sunt blanzi, exagerat de afectuosi si asculta de stapan, daca primeste cat de cat minimul de dresaj. Plus ca fac si putina paza, in sensul ca latra cum vede pe cineva necunoscut la poarta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are nevoie de miscare, pe care daca i-o oferi, vei avea un caine foarte fericit si linistit. Daca nu, poate fi agitat cand ramane numai in curte/casa.
Pe al meu il scoteam tot la cateva zile la plimbari lungi si in excursii, asa ca il epuizam bine, pe cand veneam acasa numai dormea si lenevea pe langa noi.

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Nu prea deoarece alearga si se rostogoleste si face ca toate alea prin casa.

Întrebări similare